NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Budak Hipster!

Budak Hipster!

109K Reads 6.1K Votes 32 Part Story
eein By eeinnn Completed

*GSBS*

#1 teen fiction; 23/11/16

Badan dia kecik je, kalau dalam group dia paling kecik dan paling muda. Paling childish pun dia. Tapi dia lah yang paling berpengaruh. Itulah antara personaliti yang boleh describe Tiara Athelia, gadis hipster tahap 240% (ceh.. acah je tu)

 Ini kisah tentang percintaan dan persahabatan hipster Tiara Athelia.. 

Sorry kalau sinopsis tak menarik hati korang. Sis cuba, huhuhu. Btw enjoy reading! ^^

- - Dec 01, 2016
Nak baca balik dari mula.. Haahaaa... Ulang byk kali pun tak jemu.
NorhaziraAqila NorhaziraAqila Nov 09, 2016
waιт  тнιѕ neхт cнapтer.... yeaннн.... ĸeep calм and wrιтιng ...