Budak Hipster!

Budak Hipster!

63.8K Reads 3.6K Votes 32 Part Story
eein By candytuftlia_ Completed

*GSBS*
*High achievement; #3 teen fiction*

Badan dia kecik je, kalau dalam group dia paling kecik dan paling muda. Paling childish pun dia. Tapi dia lah yang paling berpengaruh. Itulah antara personaliti yang boleh describe Tiara Athelia, gadis hipster tahap 240% (ceh.. acah je tu)

 Ini kisah tentang percintaan dan persahabatan hipster Tiara Athelia.. 

Sorry kalau sinopsis tak menarik hati korang. Sis cuba, huhuhu. Btw enjoy reading! ^^

Symm_1998 Symm_1998 Dec 01
Nak baca balik dari mula.. Haahaaa... Ulang byk kali pun tak jemu.
waιт  тнιѕ neхт cнapтer.... yeaннн.... ĸeep calм and wrιтιng ...