Musta | H.S

Musta | H.S

2.5K Reads 351 Votes 5 Part Story
♡нєияιιккα♡ By hemppu Updated Aug 11

❝Mitä tekisit, jos saisit tietää koko elämäsi olevan pelkkää illusioota?❞

++

    Oletko koskaan miettinyt mitä lymyilee noissa pahansuovissa varjoissa? Oletko koskaan kuvitellut pimeyden toisella puolella piilottelevaa maailmaa? Oletko koskaan ajatellut olevasi osa tuota maailmaa?


   Cynthia Delia. Tyttö, joka pystyi taittamaan taivaankappaleita. Hän pystyi tuomaan miljoonien tähtien tuikkeen ja lämpimän kuunvalon pimeälle yötaivaalle, mutta samalla myös pimeyden ja luita kalisuttavan kylmyyden. Cynthia vihasi pimeyttä ja sitä tunnetta jonka hän siitä sai. Kaikki se pimeys ja kylmyys, joka paistoi hänen silmistään tyhjän yötaivaan alla. Kaikki se pahuus. Ei tarvittu kuin vain yksi käden nosto, ja taivas hohti mustuudessa, eikä kirkkaista tähdistä ollut enää tietokaan. Eikä siinä vielä kaikki, hän ei edes hallinnut voimiaan tahdollaan vaan tunteillaan.

Harry Styles. Suoraan helvetin ja ikuisuuden valtakunnasta tullut pimeyden lapsi, joka löysi tiensä maahan vain yhtä tarkoitusta varten. Noutamaan kadonnutta taivaankappaletta, Cynthia  Deliaa.

All rights reserved ©hemppu 2016 // Wattpad

the_emz the_emz Jul 27
IHANA siis tää on UPEE EN MALTA OOTTAA LISÄÄ OOT NIIN MAHTAVA❤❤❤❤😱😱😱😱😱
RAKAS IHANA LUKU OMG NOPEE JATKOO EN KESTÄ OIKEEST MUN WATTPAD SEKOO MUT OMG OIKEEST IHANA NOPEE JATKOO😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
oon kateellinen, osaan kirjottaa vaan ihan paskoja raapaleita xD tykkään tästä, jatkoa!
well kyl ne on kaikkialla muualla aina päällä mut kontiolahti on nii köyhä
Ääääääää.....!! Tää on ihan mahtava!!😭❤❤❤😭😭😭😭😭😭
Vaikuttaa todella hyvältä!! :) Pitää lukea heti seuraava luku. :D