NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Stitches - Varratok

Stitches - Varratok

57.4K Reads 6.3K Votes 75 Part Story
Invisible By castawaypenguin Updated May 21

Borítót készítette: @hullabuvolo 

A bizalom veszélyes játék. Ha nyersz, a jutalmad egy egészen új, biztonságos világ. De mi történik, ha veszítesz? Elvesztesz mindent, csupán sebekkel gazdagodsz. És ha valaki veled szemben veszít? Ha csal a játékban? Pontosan ugyanez. Kántor Barbarával is megtörtént. Miután évekig érik őt az eset utóhatásai, önvédelmi rendszerét felépítve próbálja túlélni a helyzetet, vagyis nem enged közel magához senkit. Egy lelket sem.
 És ha jön valaki? Valaki, aki nem akar mást, csak játékba hívni őt? Vajon elfogadja a kimondatlan felkérést a lány? És ha igen, sikerül győzedelmeskednie az ismeretlennek? Vagy az újonnan képbe lépő feladja a játék vége előtt?
  
 FIGYELEM!
 A történet kitalált, a címe ellenére nem fanfiction, minden eleme a fejemből pattant ki. Bárminemű hasonlóság a valósággal a véletlen műve. Ha esetleg találkoztál már a sztorival, akkor szólok, hogy nem koppintottam. Írtam egy nagyon hasonló történetet régebben, egy másik blogoló fórumon, de kitöröltem személyes okokból. Most viszont újra itt van, újrakezdve, újratöltve! Trágár szavak, illetve perverz utalások helyenként előfordulhatnak.

jegszilank jegszilank Jun 11
Szia! Nekem nagyon tetszik a stílusod és szerintem nagyon jól írsz! :) Csak így tovább!😉
hullabuvolo hullabuvolo Aug 15, 2016
Christian Collins💗
               Jonak tunik eddig, es igen, Alex bekaphatja.