Bubble Tea Graphic Shop[hiatus sampai 2/12/2016]

Bubble Tea Graphic Shop[hiatus sampai 2/12/2016]

6.8K Reads 317 Votes 58 Part Story
^Hailang^ By Aisyah_yoongi3 Updated Nov 14

Anyeonghaseyo^^Aisyah imnida>_<

Nak buat cerita ff?
Tapi takde cover poster?

Takpe -.- korang boleh request di shop ini...

"Bubble Tea Graphic Shop"

Kat sini korang boleh request poster,lockscreen or wallpaper phoneand cover novel...

100% my artwork k...

Kat sini author janjikan dgn poster yg sangat cantik (cehhh x de lah cantik mana xD)

Sebelum requestsila baca part ini dulu:

1-syarat 
2-cara nak req 

Kat sini...kalau poster korang >3<

1-blur(x nampak muka cast)
2-sa lah cast 
3-typo 
4-lain lain 

Bagitahu author tau...nanti senang author nak redo balik poster


Kalau dah rasa berkenan nak req kat shop ni...apa lagi...req lah

(Cara ambik gambar poster:tekan gambar poster yg awak dah req kat saya...lalu screenshot )

Open:
Closed:
Hiatus:✔
Busy:

(Kalau nak tengok contoh poster yg saya buat..sila pergi ke story "BANK OF POSTER")

~ACA_MADE ART~

Cover by @afterainbow

Nak lockscreen yg macam first examplw tuuuu (yg suga tu) tapi cast lain. 
                              
                              Mark got7 and Baek Sumin ulzzang. And latarbelakang nk yg cantik tapu gelap.  Example bintang waktu malam 😁 thanks kalau sudi buat dan maaf kalau melebih diva 😊