O Nouă Direcție

O Nouă Direcție

91.9K Reads 8.8K Votes 59 Part Story
Andreea Balea By unicornswag16 Updated Nov 19

După câțiva ani buni de la destrămarea uimitoarei trupe One Direction, o nouă eră e pe cale să înceapă. Copiii acestora au crescut, sunt în pragul adolescenței și au o viață uimitoare în față. La început au evitat pe cât posibil muzica, încercând să evite formarea unei trupe cu milioane de fani ca mai apoi să distrugă visele tuturor prin destrămare. Însă nu poți îndepărta ceva ce-ți curge prin vene; și anume talent. Cu o simplă cântare în grup la un uimitor show de talente muzicale aceștia și-au deschis ușa către un viitor palpitant, plin de muzică și faimă. Aveau să devină următoarea generație ce schimbă gândirea oamenilor. Aveau să devină O Nouă Direcție.
Tripleții familiei Tomlinson și cei doi frați Styles vor acapara arene, vor cunoaște emoțiile turneelor și își vor întâlni dragostea, care poate fi mai aproape decât cred. Părinții le vor sta alături, prietenii îi vor susține, iar fanii îi vor aclama. 
Un nou început. O nouă aventură. O nouă direcție.

***Copertă de HarryBo21***

  • dans
  • de
  • direction
  • one
  • profa
Merryx23 Merryx23 Jun 22
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🖕🏼🖕🏼😂😂😂😂😂😂
corinuta07 corinuta07 Apr 11
Coincidenta ! Si eu urasc unu' Edi.Moor ! E cel mai enervant din Univers ! Imi vine sa il omor uneori !
Merryx23 Merryx23 Jun 22
Jur..pe aproape tot parcursul acestei carti,care pana acum o ador..infine...😂 o sa comentez cu acest mirobolant emoji "🖕🏼" (nu il luati ca pe ceva rau..sau ceva..😂) So...🖕🏼🖕🏼
--bby-- --bby-- Feb 16
👆 (e așa de frustrant să nu ai emoji cu degetul din mijloc...)
- - Sep 25, 2016
A mai ajuns cineva aici de pe facebook? Nu? Ok. Ai niste titluri geniale. 😂😂
--bby-- --bby-- Feb 16
Degeaba e o melodie a naibii de bună dacă teroristul meu nu este aici... 😢😢😢 (Aşa îl alint eu pe Zayn. Ştiu că nu e aşa, dar îl iubesc prea tare şi mama zice că are față de terorist 😂😂😂)