MEMORI

MEMORI

11.9K Reads 1.1K Votes 24 Part Story
FIGHT MEH! By crimsomnia Updated Oct 20

"Aku takkan lupa kau." 

"Betul ke? Sebab?" 

"Well, bukan sebab muka kau." 

"This bij."

"Tapi mata kau." 

Darwish pandang ke kiri. 

"Kalau mata aku tak macam ni, kau lupa pasal aku." 

"Kalau aku lupa kau, maknanya aku gila." 

"Gilakan aku." 

Emily pandang ke kaki. Malu. 


Heterochromia buat dia rasa pelik dan tak normal. Tapi, sekurang-kurangnya Emily tak lupakan dia. Kan?

  • cintamonyet
  • crush
  • firstlove
  • flashback
  • gore
  • heterochromia
  • hostel
  • kawan
  • lonely
  • loner
  • mental
  • mentalbreakdown
  • mentaldepression
  • perasaan
  • psycho
  • sadis
  • schoollife
nur_raihan nur_raihan Jul 24, 2016
Same. Firstly my dad suruh saya jadi psychologist and saya pun okay je but suddenly psychiatrist
adrAdni adrAdni Jul 25, 2016
Xpenah tahu pun de org yg mata pelik cam tu..hihii
                              Pe2 pn thanks 4 update writer
emmazubaidi emmazubaidi Jan 02
Kenapa nak tinggalkan dunia penulisan? Menulis selagi mampu. We don t even know sjauh mna tulisan kita mmpu memberi inspirasi pada org lain :) kipidap, ada masa jengah masuk story bru saya  :)
Rynna_gpanda Rynna_gpanda Jul 30, 2016
Wahaha siap laa @crimsomnia.. Ana bomohkan gambar marka anti nanti.. Btw good job. Teruskan memerah otak menyambung cerita ini sebab ana tak sabar nak baca sambungannya XD
waniel99 waniel99 Nov 13, 2016
Beb. Aku baca description story tadi. And i saw MODUL BIO SKOR ... how old are you? 18 17 16?