NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
MEMORI

MEMORI

6.3K Reads 625 Votes 15 Part Story
ENES EMZI By crimsomnia Updated Jan 24

Kisah seorang Darwish yang mengalami kecacatan genetik. Heterochromia Iridium. Bekerja di tempat yang dia sendiri tidak suka. Namun, ada sesuatu yang merubah tanggapannya. 

Ini adalah kisah antara doktor dan pesakit.Sakit apa? Pesakit yang mengalami tekanan jiwa

Sakit mental.


#1~ Dalam cerita ni banyak gila typo dan kesalahan tatabahasa.

#2~ Ini adalah karya kedua saya. Mohon jangan cetak rompak. 

#3~Segala fakta sains yang ada dalam cerita ni adalah dari wiki dan modul bio-skor

nur_raihan nur_raihan Jul 24, 2016
Same. Firstly my dad suruh saya jadi psychologist and saya pun okay je but suddenly psychiatrist
adrAdni adrAdni Jul 25, 2016
Xpenah tahu pun de org yg mata pelik cam tu..hihii
                              Pe2 pn thanks 4 update writer
emmazubaidi emmazubaidi Jan 02
Kenapa nak tinggalkan dunia penulisan? Menulis selagi mampu. We don t even know sjauh mna tulisan kita mmpu memberi inspirasi pada org lain :) kipidap, ada masa jengah masuk story bru saya  :)
Rynna_gpanda Rynna_gpanda Jul 30, 2016
Wahaha siap laa @crimsomnia.. Ana bomohkan gambar marka anti nanti.. Btw good job. Teruskan memerah otak menyambung cerita ini sebab ana tak sabar nak baca sambungannya XD
waniel99 waniel99 Nov 13, 2016
Beb. Aku baca description story tadi. And i saw MODUL BIO SKOR ... how old are you? 18 17 16?