Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
[C] Bad Boy's Innocence

[C] Bad Boy's Innocence

68.5K Reads 6.5K Votes 56 Part Story
tenggi By pakcikbacon Completed

[Highest rank : #10 in Fanfiction] 

(ON-EDITING)
hellooo~~~~~ I CAME BACK WITH A NEW STORY AND THE MAIN IS MY BAEK AGAIN dont kill meh. I just love Baekhyun so much. 
  
  kali ni, cerita ni mengisahkan tentang seorang perempuan yang bernama Shin Hayul yang desperate nak ada boyfriend. Kawan2 dia semua dah ada boyfriend and boleh dikatakan cuma dia sorang je yang tak pernah date dengan sesiapa pun. 
  
  Dia pun tau malu jugak bila orang ejek dia tak laku. :') so, nak dipendekkan sinopsis, ada sorang pelajar lelaki yang transfer dekat sekolah dia. Baru dua minggu dekat situ, dah ramai fangirls. XD 
  
  well... termasuk Hayul. 
  
  Siapa je tak fangirl bila ada lelaki yang perfecto macam Baekhyun. Dah la handsome, PANDAI GILA, and stylist. Peramah pun ye. Tak dilupakan jugak, Baekhyun ni kerja part time jadi model. Haish dah Macam angel. Senang cerita Baekhyun ni baikkkkk sangat. 
  
  Tapi... 
  
  one night, Hayul terserempak dengan Baekhyun. Yang pasti, 
  
  tanggapan dia dekat Baekhyun yang nampak macam angel tu, bertukar jadi devil. 
  
  " OMG Baekhyun~ you're so handsome! XD " 
  
  "This is what we call, bad boy's innocence, bitch."   
  
  
  WARNING!!
  
  BANYAK MENCARUT HAHAHAHAHAHAHAHA

No comments listed yet.