⚫The EℓyXiOn : BBI

⚫The EℓyXiOn : BBI

159K Reads 14.7K Votes 62 Part Story
eggso-ℓ By elyxionsus Completed

(ON-EDITING)
hellooo~~~~~ I CAME BACK WITH A NEW STORY AND THE MAIN IS MY BAEK AGAIN dont kill meh. I just love Baekhyun so much. 
  
  kali ni, cerita ni mengisahkan tentang seorang perempuan yang bernama Shin Hayul yang desperate nak ada boyfriend. Kawan2 dia semua dah ada boyfriend and boleh dikatakan cuma dia sorang je yang tak pernah date dengan sesiapa pun. 
  
  Dia pun tau malu jugak bila orang ejek dia tak laku. :') so, nak dipendekkan sinopsis, ada sorang pelajar lelaki yang transfer dekat sekolah dia. Baru dua minggu dekat situ, dah ramai fangirls. XD 
  
  well... termasuk Hayul. 
  
  Siapa je tak fangirl bila ada lelaki yang perfecto macam Baekhyun. Dah la handsome, PANDAI GILA, and stylist. Peramah pun ye. Tak dilupakan jugak, Baekhyun ni kerja part time jadi model. Haish dah Macam angel. Senang cerita Baekhyun ni baikkkkk sangat. 
  
  Tapi... 
  
  one night, Hayul terserempak dengan Baekhyun. Yang pasti, 
  
  tanggapan dia dekat Baekhyun yang nampak macam angel tu, bertukar jadi devil. 
  
  " OMG Baekhyun~ you're so handsome! XD " 
  
  "This is what we call, bad boy's innocence, bitch."   

[SOME OF THE CHAP ARE PRIVATE TO PREVENT PLARIAGISM AND SUCH]

Gorgeous cover are made by @doyanxo 💕

  • angst
  • baekhyun
  • comedy
  • exok
  • romance
  • senseofhumor
  • wattys2017
-baekookie- -baekookie- Jun 13
Sapa nama sebenar perlakon ni A/N? Teringin nak tahu lak...😂