[√] Husband Encik P.A

[√] Husband Encik P.A

21.4K Reads 3.4K Votes 66 Part Story
Ko Ko Holiday By 29_baby Completed

"Lapan puluh ribu ringgit untuk pembedahan Baekhyun hyung, dekat mana nak cari duit sebanyak tu" ~ Taehyung

Setelah Baekhyun pengsan semasa berada di tempat dia bekerja, doktor memberitahu mereka semua akan penyakit Baekhyun yang semakin teruk itu.

~~~~~

"Baekhyun pergi hospital" ~ Taeyeon 

"Tapi..." ~ Baekhyun 

"Saya cakap pergi. Kalau awak tak sayangkan diri awak sendiri, awak kena ingat masih ramai yang masih perlukan awak dalam dunia ni" ~ Taeyeon

Kerana Taeyeon Baekhyun lakukan pembedahan tersebut.

Setelah pembedahan, Baekhyun tidak sedarkan diri untuk beberapa ketika. Selain ahli keluarga, rakan rakan, Taeyeon adalah salah seorang yang selalu datang melawat Baekhyun di hospital.

Satu hari YeonJi meyebut tentang Taeyeon yang selalu pergi ke hospital untuk melawat Baekhyun, YeonJi katakan Baekhyun adalah crush Taeyeon. Banyak kali juga YeonJi asyik mengatakan begitu tetapi di nafikan Taeyeon. Lama ke lamaan Taeyeon mula menyedari tentang perasaannya pada Baekhyun yang selama ini dia nafikan pada YeonJi.

Tapi perasaan yang di rasa Taeyeon hanya sementara apabila datangnya kehadiran JaeHan, anak kepada rakan keluarga mereka. Taeyeon jatuh cinta pandang pertama pada JaeHan dan mereka berkahwin. 

AhYeon: Okey. Rasanya tu je yang AhYeon dapat tulis, dah tak tahu nak tulis apa benda lagi dekat sini. Urm... apa apa pun, jangan lupa follow AhYeon kepada readers yang tak follow tu. Nanti mention AhYeon kalau nak AhYeon followback korang^^.

Publish: 19/08/2016
Done: 05/03/2017

MaisaraTaengoo MaisaraTaengoo Sep 17, 2016
Wahhh ahyeon kumawo  . Sbb buat cerita baekyeon ni. Lama unnie tunguu ahyeon . Finally
NatasyaGG NatasyaGG Aug 27, 2016
Hahahaha..daebak..ahyeon tulis cerita baekyeon lagi...wuhuuuu..garang dohh taeng..hahah
syaa_seol syaa_seol Aug 22, 2016
daebakkkkk~ ♡♡♡  uishhhhh !! garangnya Taengoo unnie XD
syaa_seol syaa_seol Aug 19, 2016
yeay !!! Ahyeon unnie buat ff baru !!!! wuhuuuuuu~ 😊😊😊 mesti ff ni best 👍👍  xsabar nk tunggu part 1 😉 Baek ada penyakit ? 😱 Byunpuppy sakit apa ???? 😭😭 btw , palli update .. Ahyeon unnie !!!!!!! 😍
MaisaraTaengoo MaisaraTaengoo Sep 17, 2016
Wahhh ahyeon kumawo  . Sbb buat cerita baekyeon ni. Lama unnie tunguu ahyeon . Finally