NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
My little sister!-L.T F.F

My little sister!-L.T F.F

97.7K Reads 7.7K Votes 143 Part Story
Mihaiela Moisa By Noco_Nik Updated May 18

Ea=este sora mai mica a lui Liam ! Frumoasa ,desteapta ,agera ,sarcastica si poate putin cam inervanta va fi pusa sa mearga cu fratele ei mai mare in turneu . Acolo intalnind-o pe verisoara sa ele fiind de aceasi varsta !
El= frumos ,destept ,irezistibil si colegul de trupa a lui Liam. El se va indragosti chiar de Ea surioara mai mica a lui Daddy Direction aka Liam .
Dragostea va uni o vedeta cu o fata normala si inocenta ca ea?
Un baiat care mananca morcovi se va indragosti de o fata mancaciosa ca ea ?
Vor fii despartiti de faima si zvonurile false despre el si Elenour sau alte vedete ?
Ve-ti vedea chiar in poveste "My little sister !-L.T F.F" cu One Direction!
Vol2:Dupa ce se implinesc 2 ani de cand Ally a disparut toti au crezut ca a murit. Nimeni nu a reusit s-o gaseasca. Dar printr-o minune ea va fii adusa de managerul baietilor adica de Simon pentru o reprezentare foto si pentru a le deschide concertul ei isi vor da sema ca ea e cu ei. Oare ea si Lou se vor impaca. Oare Lou mai e cu El?Dragostea si sentimentele pierdute mai ales golul din stomac va fi umplut cu iubirea dintre ei. Oare ea e cu altcineva? Poi vom descoperi pe parcursul povestii..
Vol 3:Multe se intampla. Incep si se sfârșesc relatii. Trecutul se intoarce cu mai multa putere zdruncinand iubirea cuplurilor noastre.
Vol 4: Familie e un dar minunat format dintre un cuplu care se iubeste nespus si din copilasii familiei. Dar ca de obicei apar si problemele. Dar cum spune Ally "Iubirea invinge tot". Poi sa speram ca totul se va termina cu bine

Lasă-l pe săracu Liam în pace şi pune dracu mâna pe o carte de română.
Atât e nevoie să citesc să îmi dau seama că ideea este clișeică. Urmează scandal Harry-Louis pentru "idealul perfecțiunii", nu?
JiaHeng- JiaHeng- Mar 23
Nici nu a trebuit să trec la al doilea cuvânt că, desigur, cu toţii ştim ce clişeu urmează după acel „Bună”.
Imi place cum e imbracata fata...
               Dar zici ca are picioare de crenvrusti 😂😂😂😂
Nu ştiu cât de bine venit este sfatul meu, şi chiar nu vreau să te supăr sau ceva, dar sunt de părere că trebuie să excluzi partea cu prezentare, care cred că este una din cele mai detailate întâlnite. Fără supărare, te rog.
space-soul space-soul Jan 14
"machiajul e natural"😑
               "nu îmi place sa mă fardez" pai dacă nu îți place, de ce dracu' te dai cu trei tone de farduri?