ATracția

ATracția

5.3K Reads 243 Votes 13 Part Story
deliria26 By deliria26 Updated 5 hours ago

Puternica, ambitioasa si incapatanata din cale afara, Hailey nu face cunostinta cu sentimentul suprem decat la 23 de ani. 
    Cu siguranta nu s-a gandit ca o simpla excursie la munte, cu prieteni vechi, poate naste in ea sentimente profunde, fluturi in stomac si o neasteptata teama pentru nou. Insa intalnirea cu EL ii da complet viata peste cap. 
     La inceput e o idila nevinovata. Continua ca un urat cosmar si se termina cu o iubire pasonala intre doi oameni complet diferiti ca si caracter, dar care, formeaza un intreg fara a-si da seama!
 

     Cu atitudinea superioara, zambet cuceritor si fizic de invidiat Matthew nu este tocmai un barbat usor de trecut cu vederea.
     La insistentele celui mai bun prieten hotaraste ca o pauza de la cotidian nu ii strica si accepta sa se alature grupului de straini in mica vacanta la munte.
    Cu o viata sentimentala satisfacatoare si un Ego crescut, simte ca putina adrenalina nu ii strica atunci cand e provocat sa o cucereasca pe Hailey.Oare pana unde poate ajunge ambitia lui?
Oare cat timp ii va trebui sa realizeze ca jocul nu e chiar un joc?


>>>♡<<<

P.S. Va rog face-ti abstractie de distributie. E alta, doar ca nu o pot edita deoarece am aruncat laptopul pe geam.??.
Sper sa remediez problema cat mai repede!

 • atractie
 • ceo
 • dragoste
 • pariu
 • prieteni
Annes27 Annes27 Sep 08, 2016
Suna promitator, abia astept sa vad cum se va aranja cartea. Abia astept sa vad chimia dintre cei doi. Succes!!:*