ATracția

ATracția

5.6K Reads 276 Votes 15 Part Story
deliria26 By deliria26 Updated Jan 28

Puternica, ambitioasa si incapatanata din cale afara, Hailey nu face cunostinta cu sentimentul suprem decat la 23 de ani. 
    Cu siguranta nu s-a gandit ca o simpla excursie la munte, cu prieteni vechi, poate naste in ea sentimente profunde, fluturi in stomac si o neasteptata teama pentru nou. Insa intalnirea cu EL ii da complet viata peste cap. 
     La inceput e o idila nevinovata. Continua ca un urat cosmar si se termina cu o iubire pasonala intre doi oameni complet diferiti ca si caracter, dar care, formeaza un intreg fara a-si da seama!
 

     Cu atitudinea superioara, zambet cuceritor si fizic de invidiat Matthew nu este tocmai un barbat usor de trecut cu vederea.
     La insistentele celui mai bun prieten hotaraste ca o pauza de la cotidian nu ii strica si accepta sa se alature grupului de straini in mica vacanta la munte.
    Cu o viata sentimentala satisfacatoare si un Ego crescut, simte ca putina adrenalina nu ii strica atunci cand e provocat sa o cucereasca pe Hailey.Oare pana unde poate ajunge ambitia lui?
Oare cat timp ii va trebui sa realizeze ca jocul nu e chiar un joc?

 • atractie
 • ceo
 • dragoste
 • pariu
 • prieteni
Annes27 Annes27 Sep 08, 2016
Suna promitator, abia astept sa vad cum se va aranja cartea. Abia astept sa vad chimia dintre cei doi. Succes!!:*