Siapa Cik Niqab?

Siapa Cik Niqab?

26.3K Reads 1K Votes 21 Part Story
IDMG@R By MrNonePerfecto Updated 4 days ago

" Almost three years dan aku jumpa dia balik. " - Aisar Farahin. Kisah memaparkan seorang gadis berniqab yang cuba mengelakkan diri dengan mengubah identitinya daripada seorang lelaki bernama Aiman Mikail yang pernah menghancurkan dirinya ketika masih bergelar pelajar universiti.

" Farahin, you're my only one. " - Aiman Mikail. Selepas kejadian tak terduga itu, Aiman serba bersalah dan ingin mencari Farahin. Namun takdir telah menemukannya dengan Aisar, si gadis niqab. Namun tidak diketahui olehnya bahawa disebalik niqab itu adalah Farahin.

Adakah Aiman berjaya mengungkap misteri siapakah gadis berniqab itu?

***

Cerita ini bukannya 100% islamik. Harap semua terhibur dengan cerita ini.

I guarantee that you won't regret.

#122 in Random

Hai semua! Saya ada tulis sebuah novel. Harap anda semua sudi untuk meluangkan masa membacanya.Terima kasih:)
esSSAArr esSSAArr Nov 07
Handle masalah?  Masalah apa? Vellfire tercalar ke tergoda dgn farahin?
Ahahahaha. Tiup tiup ni yang paling lawak. Perempuan kalau tak tiup2 bila betulkan tudung rasa macam tak jadi je. Lol
Actually tu bukan lelaki tapi jantan. Golongan jantan ini kalau boleh kita kasi supaya tidak menyebarkan genetik dayus dia. Eh eh... ter emo lak.