Wolf Girl VS Evil Prince

Wolf Girl VS Evil Prince

1.7K Reads 235 Votes 8 Part Story
ahjumma By ahjumma98 Updated Nov 07

Akibat penipuan yg memakan dirinya sendiri,hidup seorang gadis yg bernama Erika telah menjadi kucar kacir dan tidak tenang seperti dahulu lagi.Apa yg akan berlaku kepada Erika ? Baca lah yaaaa~  Dicilok daripada cerita anime yg bertajuk WOLF GIRL AND BLACK PRINCE ..Jgn kecam ahjumma ya 
  
  #Official2016
  #21ogos2016
  #CreateByAhjumma

Nurmazdiah Nurmazdiah Nov 23
Sungguh kejam .. kalo cikgu aq , dia ckp " Biar lmbat asl selamat " .. habistu yg dtg cpt tu x selamat lah ??
dumbmin- dumbmin- Aug 28
bow wow wow wow!! woahh tgk sinopsis mcm interesting ff ni~~~ x shabar tunggu next chap... erika,leea? wow.. name english bhaii... eheheh tak tak.. XD anyway ni ff fantasy ke reality? tgk tajuk cm fantasy? ^^ jinjja jjang~~ palli update~~ fighting!! ^^
dumbmin- dumbmin- Sep 16
ohemji asdfghjkl.. erika?? just ambik pic cm tu je?? omg how dare xD mcm mane kalau dye terjumpa jungkook balik?? :3 survive lah sendiri ye anak muda? XD halah2.. anak pengetua je leean ni.. aku anak ayah and mak aku x de pun nak kecoh.. xD jjang lah~ semuanya okay je ^.^ fighting ye~~ ^.^
Daebakkkk omg omg omg dah lama saya tunggu tau my fav author has back uwahhh
ahjumma98 ahjumma98 Sep 16
oh typo..maaf anak2 😂😂 sepatutnya masalah Erika...xD tp ahjumma trtukar..miann
yukiryu99 yukiryu99 Oct 04
hahaha.. >< lawak betullah erika tu..  saya rasa lah.. mesti doa tunjuk gambar lelaki tu kat classmate dia.. haha