Priveste-ma cum mor...eu voi privi cum mă salvezi

Priveste-ma cum mor...eu voi privi cum mă salvezi

1.7K Reads 99 Votes 9 Part Story
Lady Jasmine, of the seven seas By redteaperfume Updated Feb 14, 2014

Tot ceea ce si-a dorit Eve vreodata se va intampla - sa moara. Si... mai are de asteptat doar 3 luni. Dar oare chiar isi mai doreste asta... dupa ce i s-a acordat o a doua sansa si chiar de atragatorul Julien?

GabriellaDream GabriellaDream Apr 22, 2012
Saracul...:(..probabil el este cel care o prinde de mana pe Evelyn nu?Foarte interesant capitolul apropo:)
GabriellaDream GabriellaDream Apr 22, 2012
Hmm,frumos capitol...adica mai bine spus scrii foarte frumos:) Nu ma mir ca a ales aceasta optiune ....probabil ca ori ce om ar fi facut-o,totusi imi pare rau pentru ea,sunt curioasa cine a salvat-o:)
redteaperfume redteaperfume Apr 12, 2012
@arinamrr Hei, ma bucur mult ca iti place, poate arunci o privire si in continuare, mai ales ca am postat capitol nou :).. nu o sa fie asa sedic, si mie chiar imi place cum a iestit capitolul 3. Daca vrei si-ti face placere, abia astept o parere din partea ta dupa ce citesti!
DiaDid DiaDid Mar 25, 2012
Interesant! Scuze pentru intarziere,um sunt aici pornita sa recuperez XD Si acum vad ca ti-am promis ca voi citi atunci si nu am mai facut-o =.=' am trecut la next, nu ma mai intind la vorbarie! dar a fost interesant capitolul, neasteptat :)
DiaDid DiaDid Feb 20, 2012
hei mersi de dedicatie!! scuze ca nu am timp sa citesc, dar voi citi zilele astea.. promise! <3
redteaperfume redteaperfume Feb 18, 2012
@mada2811,@MaraAV,@TearsofLOVE. Ma bucur ca va place!  Adică am terminat capitolul si m-am gândit ca e plictisitor... si da, chiar o sa intelegeti... desi cred ca aveti un feeling in legătura cu ei doi.... mai ales daca cititi descrierea povestii... btw nu o sa fie asa sadic tor timpul