LIAR

LIAR

571K Reads 3K Votes 28 Part Story
chickedime By chickedime Updated Dec 02

Olla! So mcm ni ni first time aku buat citer cemni kt wattpad jdi kalau slh ke  typo ke pepandaila fhmfhm kan ya hikhik .. This story belong to me and my friends , so my friend more dkt about the sex things okay? Diorg hanya guna acc author untuk write stories and i just only kawal everythings. Jdi welcome to my first story and let's begin! Btw thanks yg baca love you 💞 . nama hero and heroin ni author amik nama author *sbb nama author cute ceh !*  dgn nama yg paling sedap la guys punya name . tpi pls citer ni hnyalah bukan fiksyen dan stories ni agak konfik kit. Tpi sememang memang nya stories ni tkde kena mengena dgn author atau siapa pun yg hidup atau yg mati *amboi* cuma nama je author ltk nama author okay ? . jdi have fun 😉

  • cinta
  • dendam
  • kawin
  • konflik
  • romance
  • teen
  • wattys2017

No comments listed yet.