NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
First Kiss

First Kiss

162K Reads 2K Votes 40 Part Story
kimkichi By kimkichi Completed

Nabil nabil nabil..

"Nabil is better than u dani..get lost"kaka

Yes kerana terlalu percaya sanggup aku tinggalkan first love aku . aku bodoh cintakan org yg lgsung tak terpikir untuk syg aku . 

"Kau bodoh kaka..aku dgn ain dah 2 tahun bersama then kau tu pemuas nafsu aku je. Percaya sgt aku nak kat kau? Amaigodd kau dgn ain jauh beza kot."nabil

"Kau tak sedar ke kau sama bodoh je dgn aku..kena tikam dari blkng. Then kau rase ain tu pndg sgt ke dekat kau? Hahahahaha aku hrp sgt one day Allah tunjuk dekat kau and takpayah la nak terhegeh hegeh kat aku pulak. Get lost"kaka

"Ingat tak janji kita untuk menjadi kebahagiaan masing masing?"amin

"Awak, carila org yg sempurna dari saya. Saya tak layak untuk awak min."kaka

"Awak nak ckp saya tak sempurna ke ape?"amin

"Tak min. Saya yg tak sempurna untuk awak."kaka

"Princes. Nobody kat dunia ni perfect. Cukup la princes ade untuk sempurnakan life Saya. Princes kena seri kan istana kita"amin


(Baca la penat pulak type sipnosis ni)

No comments listed yet.