For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
All around the world

All around the world

46.6K Reads 3.7K Votes 86 Part Story
Emma-Loraine By emmaloraine Completed

Als Lizzy 5 jaar is woont ze met haar vader, moeder en zus in Australië. Als haar moeder op zakenreis naar Dubai gaat, komt ze nooit meer terug. Lizzy's vader neemt Lizzy en haar zus mee naar Nederland, om daar te gaan wonen. Ze moeten hun familie achterlaten, en een nieuw leven beginnen in het hartje van Amsterdam. 
 
 De reden dat Lizzy haar moeder nooit is terug gekomen is omdat ze bij haar nieuwe, toen nog geheime, liefde is gaan wonen. Althans, dat is wat Lizzy ooit verteld is.. 
 
 Lizzy heeft altijd getwijfeld aan de verdwijning van haar moeder en gaat daarom alleen op reis. Tijdens haar reis ontdekt ze gruwelijke verhalen en geheimen, ontmoet ze goede en slechte personen en leert ze meer over haar familie dan ze ooit had gedacht. Zal Lizzy haar moeder ooit weer terug vinden?
 
 Dit is mijn nieuwe verhaal, lees mijn vorige verhalen op mijn profiel! Ik hoop dat dit verhaal net zo'n succes zal worden als de anderen. Gelieve dit verhaal NIET te kopiëren, ik steek hier veel moeite, tijd en energie in. Dit verhaal bevat grof taalgebruik, seksuele scenes en mishandelingen.

 • drama
 • fanfiction
 • liefde
 • problemen
 • romantiek
 • wereldreis
j-ilySM j-ilySM Oct 11, 2016
Ik ga een nieuw boek schrijven is het goed als ik chase Carter gebruik voor m'n boek?? ❤️ly