Aku, Kau & Skateboard ✔

Aku, Kau & Skateboard ✔

188K Reads 10.2K Votes 58 Part Story
Ayu By Faviolet Completed

"Pleaseee... kalau perempuan tak ada, kitaorang tak boleh masuk game tu"

"Macam mana nak tolong kauorang? Ride tu aku retilah".

Pertolongan yang dihulurkan mencipta satu persahabatan yang luar biasa.

Dalam diam sahabat bisa menjadi cinta.
Dalam diam sahabat bisa menjadi asing.
Dalam diam sahabat juga bisa menjadi musuh.

Kalau semua itu pilihan, mana yang kau akan pilih?

*Private Chapter*

  • family
  • faviolet
  • friendship
  • independent
  • love
  • sibling
  • sk8
  • skate
  • skateboard
  • skateboarding
  • trust
sfkhasyqn sfkhasyqn Nov 17, 2017
Sis ni cite pasal sambungan Lyaa✔ ke atau ni citer skate jugak tapi bukan Lyaa dengan Dann dah?
waniel99 waniel99 Sep 02, 2016
Ayu dan skateboard berpisah tiada. Lain kali ajar aku skate eh haha.
NaomiSky_ NaomiSky_ Dec 03, 2016
I don't know that streetwear is forbidden..what I know those outfit is still an outfit that we can wear without needing any permission. Right ? Masih ttp aurat bah pulak.. Aiyerr lol
ziqahh__ ziqahh__ Jan 10, 2017
pernah first time pegi sendayan sbb adik ada join bmx racing..nmpk la skate park kat bandar seri sendayan tu😂