Kutuk

Kutuk

206K Reads 13.8K Votes 201 Part Story
ra By ribenars- Updated Oct 18

Aku tak tahu kenapa bagi tajuk "kutuk" sbb aku pon tak ade idea nk bagi tajuk lain. Serba sedikit ade lah jugak kata-kata kutuk tu dekat story ini.

Dalam ni bukan poetry tapi kisah benar yang berlaku dekat aku. Tapi bukan semua terjadi dekat aku. Ade serba sedikit rekaan-rekaan cerita. Kenapa aku letak category cerita ni sebagai poetry? Hmm entahlah. Aku main bantai je letak category nih.

Sorry kalau dalam ni terbanyak kisah pasal crush. Aku fanatik dengan crush aku senanye. Haha. Lagipon ramai yang ade crush sendiri kan?

Kalau nak baca, silakan. Kalau tak nak baca, tutup mata lah. Ape lagi? K Bye ^

  • apa-apajelah
  • deep
  • fakta
  • kata-kata
  • kisahsebenar
  • kutuk
  • macam-macam
  • nasihat
  • pernahberlaku
  • sentap
  • teguran

No comments listed yet.