„Predestinaţi"- Vol.1 din seria „Iubirea mi-a salvat viaţa"

„Predestinaţi"- Vol.1 din seria „Iubirea mi-a salvat viaţa"

80.8K Reads 6.8K Votes 23 Part Story
Carolina Hills By karolynadoll Updated 5 days ago

"Predestinaţi" este primul volum din seria "Iubirea Mi-a Salvat Viaţa".
Fiind încă de la o vârstă fragedă o membră a unui iad preconceput de către familia sa, Christina Hera își creează un scut de apărare împotriva tuturor răutăților din jurul ei, fără să lase pe nimeni să îi afle cele mai adânci dureri, ce încep ușor-ușor să o macine și să își pună amprenta bine definită asupra fizicului ei. Dar totuși, o singură clipă face ca acest scut să-i fie invadat, și astfel, schimbând în totalitate regulile iadului, Christina pășește neștiutoare, pe un teren pavat cu obstacole, ce sunt învelite în straturi considerabile de sânge și persoane nevinovate. 
     Însă, totul se învârte în jurul motivului pentru care Christina învață să sară peste probleme, să devină mai puternică și să privească totul dintr-o altă perspectivă, Augustin Ozera. Ajungând să-l cunoască în adevăratul sens al cuvântului, și astfel să înceapă să își dezvolte sentimente puternice pentru el, Christina crede că tot ce se va întâmpla îi va prii, dar i se dovedește contrariul o dată cu apariția unor persoane crezute demult dispărute, ce au revenit acum cu forțe noi și pregătite să distrugă tot ceea ce le stă în cale.
     Raiul făcut până în acel moment începe să se blureze și să lase loc unor umbre demonice, ce învăluie întreaga viață a celor doi, iar o dată cu acestea, un joc diversificat ia contur în jurul focului pe care toți îl doreau stins, încă de la prima scânteie.
           
       © Toate drepturile îmi sunt rezervate mie, Carolina Hills 2017.
  Această carte este protejată prin copyright ©. Reproducerea integrală sau parțială, precum și alte fapte similare săvârșite, cum ar fi plagiatul titlului sau conținutului, fără permisiunea scrisă a deținătorului copyrightului (Carolina Hills) reprezintă o încălcare a legislației cu privire la pr

--Skyler --Skyler Aug 29
Mă bucur extrem de mult ca Îți place! Am pus suflet în acest trailer și pot spune ca este cel mai reușit trailer al meu făcut pana acum.
Akenndra Akenndra Oct 20, 2016
Esti o scumpă ca te-ai gandit la noi. ❤ Mult succes, draga mea!
Wildangel696 Wildangel696 Nov 13, 2016
Măiculița. Ce bunaciune de barbat ❤❤❤❤❤ frumos trailer
Şi tu esti minunată!! Love You!!! 😘😘😘💜💜💜👛
karolynadoll karolynadoll Oct 20, 2016
@Raveeestyles Sper din suflet sa iti placa povestea in sine.... inca lucrez la ea
Theo-HS2 Theo-HS2 Feb 13
nu pot sa vad traileru :( augustin e asa de asdfjkl cel mai perfect ales pt povestea ta ❤❤