Legături Predestinate - Vol.1 din seria "Iubirea mi-a salvat viaţa"

Legături Predestinate - Vol.1 din seria "Iubirea mi-a salvat viaţa"

149K Reads 11.7K Votes 33 Part Story
Carolina Hills By karolynadoll Completed

Finalizat ! 
"Legături Predestinate" este primul volum din seria "Iubirea Mi-a Salvat Viaţa". - Poveste începută în Iulie 2016.
Fiind încă de la o vârstă fragedă o membră a unui iad preconceput de către familia sa, Christina Hera își creează un scut de apărare împotriva tuturor răutăților din jurul ei, fără să lase pe nimeni să îi afle cele mai adânci dureri, ce încep ușor-ușor să o macine și să își pună amprenta bine definită asupra fizicului ei. Dar totuși, o singură clipă face ca acest scut să-i fie invadat, și astfel, schimbând în totalitate regulile iadului, Christina pășește neștiutoare, pe un teren pavat cu obstacole, ce sunt învelite în straturi considerabile de sânge și persoane nevinovate. 
 Însă, totul se învârte în jurul motivului pentru care Christina învață să sară peste probleme, să devină mai puternică și să privească totul dintr-o altă perspectivă, Augustin Ozera. Ajungând să-l cunoască în adevăratul sens al cuvântului, și astfel să înceapă să își dezvolte sentimente puternice pentru el, Christina crede că tot ce se va întâmpla îi va prii, dar i se dovedește contrariul o dată cu apariția unor persoane crezute demult dispărute, ce au revenit acum cu forțe noi și pregătite să distrugă tot ceea ce le stă în cale.
 Raiul făcut până în acel moment începe să se blureze și să lase loc unor umbre demonice, ce învăluie întreaga viață a celor doi, iar o dată cu acestea, un joc diversificat ia contur în jurul focului pe care toți îl doreau stins, încă de la prima scânteie.
            
© Toate drepturile îmi sunt rezervate mie, Carolina Hills 2016.
Coperta realizata de @selkkiez Multumesc:*

 • actiune
 • augustin
 • christina
 • dezamagire
 • dragoste
 • fictiune
 • incredere
 • iubire
 • loialitate
 • mesaj
 • mister
 • razboi
AishaDabrowski AishaDabrowski Oct 01, 2017
Caro, în primul rând, eu ar trebui să-ți mulțumesc! 
               Pentru dedicație, pentru sprijin... pentru tot. Tu ai avut grijă să scoți cele mai bune părți din mine! ❤
EmanuelaGavriluta EmanuelaGavriluta Oct 01, 2017
Eu îți mulțumesc pentru tot: pentru dedicație, pentru că îmi ești alături mereu, pentru că mă susții și mă ajuți când simt că pic, pentru că exiști în viața mea. Ești atât de minunată draga mea! Felicitări! Love you so much! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
--Skyler --Skyler Aug 29, 2017
Mă bucur extrem de mult ca Îți place! Am pus suflet în acest trailer și pot spune ca este cel mai reușit trailer al meu făcut pana acum.
SandaAlbu SandaAlbu Nov 11, 2017
Draga mea, ai împrumutat fețele folosite de Andrada?! Merge așa?! Dacă tu îi vezi așa ptr mine contează doar ce și cum scrii.😍
Akenndra Akenndra Oct 20, 2016
Esti o scumpă ca te-ai gandit la noi. ❤ Mult succes, draga mea!
Wildangel696 Wildangel696 Nov 13, 2016
Măiculița. Ce bunaciune de barbat ❤❤❤❤❤ frumos trailer