[OG] Bae-sitter ●kth●

[OG] Bae-sitter ●kth●

74.7K Reads 10.4K Votes 37 Part Story
yoongirl💕 By crayeongi_ Updated Apr 07

"Puan, saya babysitter bukan bapak-budak-sitter."
  
 "Tapi anak lelaki saya ni perangai macam baby, dikira baby jugak lah kan?"
  
  + Kisah di mana seorang perempuan yang terpaksa menjaga seorang lelaki yang mempunyai sikap seperti kanak-kanak.
  
  ____________
  
 started : //160721◎
 end : -

♂
  
 sekadar sebuah cerita dengan plot membosankan.

  ===
 Story idea ; @bunktan-
cr : admin Atul from TEENS GRAPHIC SHOP

  ●●●

  ⚠ : No copycaters, no haters

  • bangtan
  • bts
  • bwi
  • childish
  • taehyung
properscundered properscundered Dec 25, 2016
Mak aq suruh aq kawin kalau pt3 thun depan tk dpt A 😌 .. Aii tak mampuu
sweet__berrymint sweet__berrymint Nov 01, 2016
Mai makcik, saya buat tour nnt.. Kalau sesat tak aci ckp apa tau ~
- - Aug 20, 2016
Its okey la permulaan memang macam ni, nanti lama-lama dah boleh buat plot Bagus :)
- - Aug 20, 2016
Semalam aku tengok dots, runningman, secret garden, w, princess hour dengan anime :')
Yoon_shuga Yoon_shuga Dec 13, 2016
Pandai pilih tempat, sbb kat msia ade qu puteh  😂😂😂
BakaYoon- BakaYoon- Sep 15, 2016
Gb okay lagi😂 kalau mb. Mcm sy yg guna data ni😂 x sampai sehari dh habis😂🔫