[c] Secret Admirer

[c] Secret Admirer

14.5K Reads 1.2K Votes 38 Part Story
• pineapplecat • By kucingnenas Completed

[novel] Kalau classmate kau bagitahu kau yang kau ada secret admirer, mesti kau akan tertanya-tanya, siapa lahai yang minat kat aku ni? 

Well, Himawari sangka yang pencarian secret admirer dia akan menjadi mudah kerana dia dapat banyak clue. Tapi, macam mana kalau clue tu boleh diaplikasikan bukan kepada seorang je, tapi empat orang?

Tambahan pula, Himawari ni gedik tapi pemalu gila, boleh ke dia cari secret admirer dia?

warning: cliche and cringy content *extremely cheesy     **boleh buat anda termuntah

> > author's note; ini cerita pertama aku. Sebarang kritik dan komen amat dipersilakan supaya aku dapat baiki kelemahan aku. Thanks! 💕

All rights reserved @kucingnenas 2016

  • cheesy
  • cinta
  • cintasekolahmenengah
  • cringeworthy
  • cringy
  • crush
  • heartbreak
  • heroinkuatperasan
  • heroinperasan
  • lovetriangle
  • mystery
  • pt3
  • reverseharem
  • romance
  • romantic
  • sad
  • secretadmirer
  • sekolahmenengah
  • sliceoflife
  • sweet
Angelice_ Angelice_ Jul 11, 2016
Asal aku rasa Syafiq ni perangai dia mcm Shu and the geng? 😂😂