Holdszülötte/ Befejezett/

Holdszülötte/ Befejezett/

17.1K Reads 1.2K Votes 47 Part Story
Juhász Dorina By Dorinda1999 Completed

Prológus:
Különcség.A középikolaitàrsadalom szemétládája,ha úgy tetszik.Ha van legalàbbis egy "eltérésed másoktól,azt azonnal kiszúrják akármennyire is próbálod palástolni.Legtöbbször örökérvényű bélyegzőkkel látnak el,mint a duci,ribi,buzi,stréber,és ez a felsorolás a vékonyka füzetlapnak felel meg.Egy tanácsom van,ha elindulsz ezen a rögös úton.Ismerd ki mindenki oldalát és alkalmazkodj!Így túlélheted a gimit ..
A nevem Alice Bonheim,16 éves ,10.osztályba kezdő lány vagyok.
A külsőm eléggé szemetszúró látvány.Vékony testalkatú,alacsony magasságú,hosszù,derékig érő,dús szőke hajam van.A szem színem ékkőként ragyogó ametiszt színű,amiben ezernyi kis apró aranypötty található.

De történik az életemben valami ami mindent megváltoztat...Egy srác;aki megbabonáz,segíttségemre lesz a rejtélyek felderítésében.De milyen áron tudom meg az igazságot?Szerelem,titkok,és ármánykodások hada tornyusol előttem.Kiben bízhatok meg   ebben a bizonytalan időben?

Dorinda1999 Dorinda1999 Oct 31, 2016
@Kiscicaolvas Köszönöm, hogy szóltál. Ez nem kötözködés. Ezzel csak segíted a munkám :) Szóval, ezer hála<3
Kiscicaolvas Kiscicaolvas Oct 30, 2016
Bocsi, én is kötözködok: a különöst így kéne leírni... csak mert a címben is ott van, és így nem tűnik a leg...helyesebbnek vagy vmi ilyen cuccnak. De jól indul.
- - Aug 13, 2016
Csak egy apróság. Mondatvégi pontok és mondatközi írásjelek (vesszők, pontosvesszők, kettőspontok) után MINDIG SZÓKÖZT KELL TENNI! Bocsi, csak nagyon szúrja a szemem.
monzsur monzsur Jul 18, 2016
Ez valami... Nagyon jó. Nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire!