Holdszülötte/ Befejezett/》》ÀTÌRÀS ALATT《《

Holdszülötte/ Befejezett/》》ÀTÌRÀS ALATT《《

48.2K Reads 4.1K Votes 47 Part Story
Juhász Dorina By Dorinda1999 Completed

Különcség... A középiskolaitàrsadalom szemétládája, ha úgy tetszik. Ha van legalàbbis egy "eltérésed másoktól,azt azonnal kiszúrják akármennyire is próbálod palástolni. Legtöbbször örökérvényű bélyegzőkkel látnak el,mint a duci, ribi ,buzi, stréber, és ez a felsorolás a vékonyka füzetlapnak felel meg. Egy tanácsom van,ha elindulsz ezen a rögös úton. Ismerd ki mindenki oldalát és alkalmazkodj! Így túlélheted a gimit ..
A nevem Alice Bonhaim, 16 éves ,10.osztályba kezdő lány vagyok.
A külsőm eléggé szemetszúró látvány.Vékony testalkatú,alacsony magasságú,hosszù,derékig érő,dús szőke hajam van.A szem színem ékkőként ragyogó ametiszt színű,amiben ezernyi kis apró aranypötty található.

De történik az életemben valami ami mindent megváltoztat... Egy srác, aki megbabonáz, segíttségemre lesz a rejtélyek felderítésében. De milyen áron tudom meg az igazságot? Szerelem, titkok, és ármánykodások hada tornyusol előttem. Kiben bízhatok meg   ebben a bizonytalan időben?

A borítomat készítette @RiseGirl, amit nagyon szépen köszönök, mert nekem erre nincs időm^^

  • alicebonheim
  • fantasy
  • hollux
  • maezonsmith
  • szerelmibonyodalmak
  • titkok
Dorinda1999 Dorinda1999 Oct 31, 2016
@Kiscicaolvas Köszönöm, hogy szóltál. Ez nem kötözködés. Ezzel csak segíted a munkám :) Szóval, ezer hála<3
Kiscicaolvas Kiscicaolvas Oct 30, 2016
Bocsi, én is kötözködok: a különöst így kéne leírni... csak mert a címben is ott van, és így nem tűnik a leg...helyesebbnek vagy vmi ilyen cuccnak. De jól indul.
- - Aug 13, 2016
Csak egy apróság. Mondatvégi pontok és mondatközi írásjelek (vesszők, pontosvesszők, kettőspontok) után MINDIG SZÓKÖZT KELL TENNI! Bocsi, csak nagyon szúrja a szemem.
monzsur monzsur Jul 18, 2016
Ez valami... Nagyon jó. Nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire!