Sydney in New York

Sydney in New York

32K Reads 2K Votes 37 Part Story
Famke By Sunnybooks2016 Completed

Het langverwachte vervolg op Sydney's badboy 2

'Liam ik haat het donker' zei ik. 'Je houdt van de smerigste horrorfilms maar je haat het donker? Je bent raar' zei Liam. 'Waar zijn we eigenlijk?' vroeg ik. 'Dat zie je zo wel' antwoorde Liam. Liam had zijn handen voor mijn ogen gedaan. 'Oké blijf hier staan' fluisterde Liam in mijn oor waarna hij voor enkele seconden zijn lippen op de mijne drukte.

Ik voelde licht op mijn oogleden schijnen en werd nu erg nieuwsgierig. 'Doe ze maar open!' riep Liam. Langzaam deed ik mijn ogen open. Ik stond op een broadway podium en kon mijn ogen niet geloven. Ik voelde twee sterke armen om me heen en een warme adem in mijn nek. 'Wat vind je?' fluisterde Liam in mijn oor. 'Dit is het mooiste wat iemand ooit voor me heeft gedaan' bracht ik uit. Ik draaide me om en sloeg mijn armen om hem heen. 'Dankje' fluisterde ik.

Tenminste ben je geslaagd zullen we een grap uithalen met je rekendocent 😏
Tessaxk Tessaxk Jul 08
Het zou maybe wel leuk zijn als Liam weer dichterbij Sydney komt! Gewoon als vrienden maar dat ze wel weer goed met elkaar kunnen praten, dat Cole vreemd gaat en Sydney besluit om niet meer aan liefde te doen
Knetter Knetter Jul 12
Net terug van mijn werk mega leuk dat ereen tweede deel komt andere boek in nig geen dag uitgelezen❤
accu1_ accu1_ Jul 08
Gefeliciteerd dat je geslaagd bent☺ en echt nu al een leuk boek
xmarinthex xmarinthex Aug 08
Goedzoo 🎉ik ben ook super slecht in rekenen😂 op welk niveau doe je examens?
iemand anders gaat der stalken en dan word ze lastiggevallen door diegene en dan gaat Liam haar helpen en dan word Cole boos dat ze contact hebben en David ook (en David krijgt een vriend die arme jongen gun hem ook liefde)