SI PSYCHO DAN SI EGO

SI PSYCHO DAN SI EGO

1.9K Reads 114 Votes 12 Part Story
Shaoi Nijam By ShahIjam Updated Oct 07

Zaman Universiti yang membuatkan aku menjadi macam ni..Ye..Aku memang EGO...Jumpa pulak Si Psycho.. Yang kekadang boleh membuatkan aku jadi gila. Tapi tanpa dia membuatkan aku seperti hidup dalam awang-awangan..

"Selamat tinggal sayang...Selamat bercuti..Maafkan aku..Nanti ada rezeki kita jumpa lagi.." - Fahrin

"Penuhi tiga syarat aku..1...Tak suka main rambut..2..Jangan panggil aku Mr..3..Jangan kacau aku tidur.." - Baha

"Iye..Aku memang EGO...Aku tak boleh terima idea orang..Fine.." - Nieqal aka Aku..

*sorry..cerita ni ada unsur yang boleh merosakkan akal fikiran..Dilarang meniru aksi yang dibaca..

ColdMochi ColdMochi Sep 06
Aku punya reaksi mungkin akan jadi:
                              
                              Tak boleh ke kau aku sahaja? xD Geli bhai nak panggiil abang. Kalau abang sendiri okay juga no hal
Kaisoo696 Kaisoo696 Jul 07
Tq update.. bab permulaan pun dh best.. psti kan best mcm kerana seseorang tw.. hahaha..