Hanya Untukmu Suami

Hanya Untukmu Suami

20K Reads 812 Votes 13 Part Story
🌸 IrFan's 🌸 By BlueFav13 Completed

"Sambungan cerita Cikgu? Pelajar"

Setelah satu tahun lebih menjadi sepasang suami isteri dan mempunyai seorang anak hidup mereka selepas sang suami naik pangkat manakala sang isteri menyambung pelajarannya membuatkan mereka selalu tidak bersua muka.

Ikmal menjadi ketua guru add math disekolahnya. 

Syaqira pula menyambung pembelajarannya di U selepas ditawarkan. 

Walaupun kedua-duanya sibuk mereka tetap ingat akan tanggung jawab mereka tersendiri. Syaqira sebagai isteri masih mampu untuk membuat kerja rumah.

"Abang rindu dengan Sayang yang dulu. Manja, caring dan ambil peduli tapi sekarang ni awak dah berubah dan tambahan dengan awak yang hot di U."- Ikmal Danish.

"Awak pun sama. Berubah. Semenjak awak jadi ketua guru add math. Awak sibuk dengan kerja awak sampai Ikwan awak tak layan tapi saya ni layan dia sama seperti dulu!" -Syaqira Amirah.

"Saya kerja untuk kesenangan keluarga kita."- Ikmal Danish.

"Hanya untuk dia sahaja. Bukan untuk orang lain tapi-" - Syaqirah Amirah.

CikMoore CikMoore Jul 06, 2016
Update!! Sweet moment pastikan ada.. Jgn ada yg gadoh.. X mau x mau..
hennalisaa hennalisaa Jul 06, 2016
buat part curang and then jealous sampai gaduh . sampai nak cerai tau author. hahahhahaha takdalah gurau 😂😂
ainaaaaaaaaaaaaaaaaa ainaaaaaaaaaaaaaaaaa Jul 09, 2016
Sis jgn la ada bnyk konflik xbest buat skit2 jer yg part sweet tu bnyk2 tau heheh
Cheryl_Lim_2001 Cheryl_Lim_2001 Jul 09, 2016
Kak syaf update lagi. Tlg jgn buat terlalu byk konflik. Sy x kuat nak bc!!! Hahaha 😂😂😂
HanZul HanZul Jul 07, 2016
Wooo update baru...alhamdullilah buat cerita sampai dia tua tau