NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Hanya Untukmu Suami

Hanya Untukmu Suami

25.5K Reads 1.1K Votes 20 Part Story
🌸 IrFan's 🌸 By BlueFav13 Completed

"Sambungan cerita Cikgu? Pelajar?"

Sinopsis ditukar 😪😪 Akan re-do selepas habis cerita ni mungkin.

[There is no mature containt cause i'm underage thoo but if i'm mature i don't want to put it on my story, tambah dosa je buat perkara yang tak senonoh. Buang masa. Semua boleh baca dipersilahkan]

CikMoore CikMoore Jul 06, 2016
Update!! Sweet moment pastikan ada.. Jgn ada yg gadoh.. X mau x mau..
hennalisaa hennalisaa Jul 06, 2016
buat part curang and then jealous sampai gaduh . sampai nak cerai tau author. hahahhahaha takdalah gurau 😂😂
ainaaaaaaaaaaaaaaaaa ainaaaaaaaaaaaaaaaaa Jul 09, 2016
Sis jgn la ada bnyk konflik xbest buat skit2 jer yg part sweet tu bnyk2 tau heheh
Cheryl_Lim_2001 Cheryl_Lim_2001 Jul 09, 2016
Kak syaf update lagi. Tlg jgn buat terlalu byk konflik. Sy x kuat nak bc!!! Hahaha 😂😂😂
HanZul HanZul Jul 07, 2016
Wooo update baru...alhamdullilah buat cerita sampai dia tua tau