Hanya Untukmu Suami

Hanya Untukmu Suami

14K Reads 613 Votes 10 Part Story
Be A Nialler By BlueFav13 Completed

Setelah satu tahun lebih menjadi sepasang suami isteri dan mempunyai seorang anak hidup mereka selepas sang suami naik pangkat manakala sang isteri menyambung pelajarannya membuatkan mereka selalu tidak bersua muka.

Ikmal menjadi ketua guru add math disekolahnya. 

Syaqira pula menyambung pembelajarannya di U selepas ditawarkan. 

Walaupun kedua-duanya sibuk mereka tetap ingat akan tanggung jawab mereka tersendiri. Syaqira sebagai isteri masih mampu untuk membuat kerja rumah.

"Abang rindu dengan Sayang yang dulu. Manja, caring dan ambil peduli tapi sekarang ni awak dah berubah dan tambahan dengan awak yang hot di U."- Ikmal Danish.

"Awak pun sama. Berubah. Semenjak awak jadi ketua guru add math. Awak sibuk dengan kerja awak sampai Ikwan awak tak layan tapi saya ni layan dia walau dia dah 10 bulan." -Syaqira Amirah.

"Saya kerja untuk kesenangan keluarga kita."- Ikmal Danish.

*Baca book 1 dahulu untuk memahami jalan cerita*

CikMoore CikMoore Jul 06
Update!! Sweet moment pastikan ada.. Jgn ada yg gadoh.. X mau x mau..
hennalisaa hennalisaa Jul 06
buat part curang and then jealous sampai gaduh . sampai nak cerai tau author. hahahhahaha takdalah gurau 😂😂
Sis jgn la ada bnyk konflik xbest buat skit2 jer yg part sweet tu bnyk2 tau heheh
Kak syaf update lagi. Tlg jgn buat terlalu byk konflik. Sy x kuat nak bc!!! Hahaha 😂😂😂
HanZul HanZul Jul 07
Wooo update baru...alhamdullilah buat cerita sampai dia tua tau