Isteri Sementara | Edit (hiatus)

Isteri Sementara | Edit (hiatus)

724K Reads 20.6K Votes 49 Part Story
Sayasukacoklat By CikCyka Completed

Bagaimana rasanya apa bila seorang, sekaligus seorang yang sudah halal buatmu. Tidak mencintaimu? 

Wajarlah kalau cinta berkisar air mata. Kerana air mata nalurinya akan terbentuk perisai untuk hatimu 

Ketika kau memutuskan untuk menyukai seseorang. Lalu kau menangis kerananya, itu bukan berarti kau lemah 

Itu berarti kau menyukainya dengan setulus hatimu

Tetaplah tersenyum duhai wanita, kerana kau pasti kuat. Jangan biarkan hatimu terus menerus dilukai oleh manusia bernama 'lelaki'

"Aku ceraikan kau"

"Sebab? Takut tergoda dengan kecantikan saya? Saya tahu"

"Tak, sebab aku dah bosan"

"Saya boleh jadi badut awak" 



Don't judge my story!
P/S penulisan pada bab hadapan masih agak childish! happy reading gaess, jemput vote dan letak dalam reading lits korang 

Isteri Sementara juga akan H I A T U S untuk beberapa bulan kerana kesibukan exam author. Sekian

Syzsyzwne- Syzsyzwne- Jul 24
Susah ni nak jumpa lelaki lebih putih drpd perempuan.... HAHAHAH
Tak kan tak perasan baju yg dia pakai tu baju pengantin?😂😂😂 hahaha
hytnnkha hytnnkha Mar 12
Iyalah.. orang jahat juga ngga bakal bilang jahat kaleee 😒😂