THE ROOMMATE ;; O'BRIEN ✔

THE ROOMMATE ;; O'BRIEN ✔

41.5K Reads 3K Votes 33 Part Story
ɥɔʇᴉqɯoz By livvieisafangirl Completed

//nem tartalmaz 18+os jeleneteket. trágár szavak és perverz megjegyzések előfordulhatnak.//

Dylan O'Brien élete csöppet sem hétköznapi. Minden napja forgatások, interjúk és lesifotósok tömkelegéről szól. Az egyetlen hely, ahol nem zavarja a sajtó, azaz otthonuk. Már több mint nyolc éve él egyedül az édesapjával Kaliforniában, és ez neki így tökéletes. Viszont a színészek élete sem lehet csupa tejfel. A Jones család úgy trappol be a fiú életébe, hogy pislogni sincs ideje. Élükön a mindig pozitív, kétgyerekes anyukával, az öcsivel, aki még a fába is beleköt, és a bájosan csípős nyelvű Cassidyvel.


Cassidy Jones a 20. életévét tapossa ugyan abban a menetben. Sorozatokat néz, olvas, minimálbérért készít virágcsokrokat és idegesíti a kamaszodó öcsikéjét. Ám amikor szingli édesanyja bejelenti, hogy többé már nem szingli, az élete az unalom gödréből hihetetlen sebességgel tör fel. Új környezetbe csöppen, és egyik napról a másikra már azon kapja magát, hogy egy a kedvenc sorozatából ismert srác a lakótársa.

Na de mennyivel más egy ismert ember a valóságban, mint a képernyőn?

"- Leakarsz itatni? Milyen bátyus vagy te? - hitetlenül néztem rá, de közben huncut mosolyra húztam a számat és közelebb léptem hozzá. Dylan felmordult, és tenyerét a csípőmre simította, mire beleharaptam az alsó ajkamba.

- Ha tudnád mennyire megőrjítesz... - suttogta, majd egyre közelebb hajolt. Nagyot nyeltem, de nem húzódtam el.

- Mennyire őrjítelek meg, Dylan? - kérdeztem kacérul.

- Szeretnéd, hogy megmutassam? - kérdezett vissza. Úgy éreztem, hogy ez egy engedélykérés volt, főleg, hogy Dylan nem is közelített tovább, hanem csak várakozóan nézett rám. Összeszedtem minden bátorságomat, és aprót bólintottam.

- Szeretném. - feleltem(...)"

#14 a Fanfiction kategóriában (16.10.02.)

cover by: @ohmyypizza♡

livvieisafangirl©2016.

VikiLovely VikiLovely Aug 26
Én a sráccal egykorú vagyok, csak lány. Az nem megoldható? 😄
Amúgy olvassuk el 2x vagy már 3? Ki tudja... but who cares? :3