Only You~Book2(suga♡jiae ff)

Only You~Book2(suga♡jiae ff)

2.4K Reads 349 Votes 21 Part Story
【Kermit】 By froggiechae_ Completed

Selepas perkahwinan KeiMin, suga berasa amat kecewa kerana melihat gadis yang dia sukai sudah menjadi milik orang.

Tetapi kecewa nya hanyalah sementara. Kerana hidupnya yang sudah gelap itu,cerah semula dengan kehadiran yoo jiae.

Jiae dan suga sudah pun bercinta seminggu yang lalu. Dalam kebahagiaan tersebut ada sahaja malang yang menimpa.

Nak tau malang apa yang menimpa mereka berdua? Bacalah^^

(Before that,macam yang saya cakapkan,book2 pasal suga and jiae bukan KeiMin. Watak KeiMin ada dalam 20% je. Maybe..)

  • banglyz
  • bts
  • fanfiction
  • got7
  • jb
  • jiae
  • lovelyz
  • suga
froggiechae_ froggiechae_ Jul 01, 2016
Kau da pena denga lagu tu? Best👍👍..cehh mentang2 ada nama aku je mesti best