Ledena kraljica

Ledena kraljica

108K Reads 7.5K Votes 42 Part Story
Ana By AncyCuvalica Updated 12 hours ago

Lucija je skoro pa obična djevojka koja radi u noćnom klubu, svojim ponašanjem je zaradila nadimak "Ledena kraljica".Iako je ona naprotiv baš suprotno od toga,ali njena prošlost ju je natjerala da se tako zaštiti ,pa u javnosti ne pokazuje koliko joj smeta taj nadimak.Sve do jedne večeri kad njena ruka ošamari lice razvratnika Brune i izvrijeđa ga pogrdnim imenima pred društvom bez obzira što je on " moćna zvijer ".
 
 Bruno je potpuna suprotnost Luciji. Bruno nema što mu ne ide u prilog bogatstvo, šarm,izgled,ali ima jednu veliku manu pravi razvratnik je. Navikao da je sve po njegovom, da sve dobije bez obzira na cijenu. Sve dok ne upozna Luciju i ne zaradi prvi šamar od jedne posve obično neobične djevojke.
 
 I tada počinje borba između dva različita svijeta ,borba između bogatstva i siromaštva,između razvratnosti i moralnosti,borba između bahatosti i plahosti. Da li se ta dva svijeta mogu međusobno povezati sa čistom i jakom ljubavlju,dali se razvratnik može smiriti i biti vjeran samo jednoj osobi,i može li se ledeno srce otopiti i prepustiti vatri i osjećajima.Može li jedan šamar mržnje postati šamar ljubavi?

- - Nov 21, 2016
Prolog je vrlo zanimljiv. Cini mi se da ce prica biti veoma dobra.
valentina_story valentina_story Nov 28, 2016
Stavljena u knjiznicu jer me naslov zainteresirao. Jednom ce doci na red za citanje
CryBabyxunicorn CryBabyxunicorn Dec 02, 2016
U recenicama ti "je" ne treba samo stavi "se". Inace poglavlje je jako dobro
Drimerka Drimerka Nov 27, 2016
Citat cu iz pocetka jer sam zaboravila dosta toga pa i sama imena :)
Drimerka Drimerka Nov 27, 2016
Vidim da sam ovdje vec ostavljala svoje zvjezdice pa i komentare....i ovaj mi je dio poznati ali valja utvrditi gradivo svakako:):*
- - Nov 21, 2016
Bas sam se nasmejala citajuci ovo. Svaka cast Luciji, prizemljila Brunu.