Best Mistake

Best Mistake

50.5K Reads 4.6K Votes 31 Part Story
Youss By iamyoussra Updated a day ago

'Wees niet getreurd straks om mij, ik zal op een betere plek zijn. Ik wil dat je wat van je leven straks gaat maken, ik wil dat je je dromen gaat waarmaken en alle obstakels gaat doorstaan. Ik ben trots op je mijn dochter.' - Abdellah Ahmadi, net voordat hij zijn laatste adem uitblies.

-

Wat valt er nog te doen nadat je wereld als achttien jarige in elkaar stort? Wat valt er nog te doen als jij fysiek en mentaal het meest kapot bent, maar toch, toch alles jouw kant opgeschoven wordt?

Ik neem je mee in het leven van Meryam, vele gebeurtenissen die zijn geweest en zullen komen eisten een tol van haar. Steeds nadat ze dacht dat alles goed kwam bleek ze het blijkbaar fout te hebben, komt het dan ooit goed? De vraag is aan jou.

-

Niks mag gekopieerd of overgeschreven worden, wallahi i'll slap you? ALLE RECHTEN BEHOREN TOT MIJ TOE, ONLY ME. DUS HAAL HET NIET IN JE HOOFD TE GAAN OVERNEMEN.

Was je nog maar hierbij mij....het voelt zo fout zonder jou jeah. Was je nog maar hier bij mij...
               
               Cho-was je nog maar hier bij mij.
               
               I know ik ben kaulo slim
maisamIm maisamIm Jul 07
Masha Allah dit begin stukje is al zo goed laat staan wat er nog aan zit te komen😭😱😱👍!!good job❤️
xmvinsta xmvinsta Jul 07
Awiri yousraaa mannnn ga snellllll verderrrrr ik hou van jouuuu en dit verhaal ga snel verder anders eet ik jou op😂❤️❤️❤️
Als het officieel was moest je eerst naar stadhuis en handtekening zetten dan pas eh oen