Diary (Dutch)

Diary (Dutch)

4.3K Reads 722 Votes 54 Part Story
love_and_hapines By love_and_hapines Updated Dec 01

Dit is mijn verhaal. Als in echt MIJN verhaal. Niets is verzonnen. Waarom ik dit schrijf? Ik wil mijn gedachtes en gevoelens kwijt. 
Ik wil ook even dit kwijt; als je haat hebt of je vind dit boek niet goed, gelieve deze haat niet te uiten maar dit boek gewoon niet te lezen. Ik ben erg gevoelig voor haat enzo en hierin lees je waarom dit zo is. Ik schrijf over mijn verleden en gebeurtenissen van nu en ik trek me op aan alle positieve reacties. Waarschijnlijk gaat dit boek bijna geen lezers hebben maar het gaat om het idee. 
Een berichtje sturen mag altijd behalve als ik het negatief kan opvatten.
Bedankt dat je de moeite nam om dit al te lezen.
Voor de duidelijkheid; ik vertel mijn naam niet omdat ik schrik heb dat mensen die ik ken dit lezen en me dan anders gaan behandelen.
Ik ben er voor iedereen dus heb je is een rotdag, mag je altijd sturen.

#5 in non - fictie 30/08/2016❤
#1 in non-fictie 20/10/2016 ❤
Bedankt voor jullie steun en reacties❤

Ik wil niet brutaal doen, maar volgens mij staat je geheim niet in dit hoofdstuk. Zo ja waar? Want ik zie het niet.
Omg als dat echt gebeurd is is het echt heel #€ voor je :+
Hier heeft iemand her zelf gevoel... Ik snap je voledig aleen heb k nog geen zm gepleegd maar wil h doen... maar ja ik zaag weer eens.. Dus laat maar
Ik ben ook zo. Ik hou ook altijd alles voor mezelf. Ik doe ook altijd alsof ik sterk ben, maar eigenlijk breek ik snel. Ik praat bijna nooit (het liefste nooit) over mijn problemen. Je mag me ook altijd om advies vragen en kan ik jou ook om advies vragen?
Omg😱 dat is zo erg! #HaatNaarMorgan 
               Maar even, hou vol. Later zijn deze sukkels die je pesten vuilnismannen/vrouwen en dragen ze jutten zakken terwijl jij de tijd van je leven hebt