I'm His Sex Slave + J.J.K

I'm His Sex Slave + J.J.K

274K Reads 7K Votes 15 Part Story
nochu ≧∇≦ By JungYoon_97 Completed

WARNING!!

1) Akan ada PRIVATE CHAPTER untuk 18+/15+ scene so kalau nak baca dan tak nak ketinggalan, sila lah follow author ye ≧∇≦

~~~~~~~~~

+ Im Yoona seorang yeoja comel yang baru menamatkan persekolahannya di Secondary School.. Malangnya dia telah dijual oleh appa tirinya di sebuah pusat pelacuran.. Yoona beruntung kerana ada yang sanggup menyelamatknnya daripada menjadi seorang 'whore' but..

J.J.K + Kalau kau nak aku selamatkan kau dari sini, you have to be my sex slave forever~

I.Y.A + Aku terima but marry me~

Mampukah Yoona hidup bahagia di samping Jungkook sebagai seorang sex slave a.k.a isteri simpanan?
 
"Dia seksa aku! Dia dera aku! Dia pukul aku! Dia rape aku! Mampukah aku bertahan? Aku tak sanggup!"

"BAD BOYS!!"

Main Cast: Im Yoona, Jeon Jungkook, Tzuyu (twice)
Supporting Cast: Park Jimin, Kim Taehyung
Extra Cast: (twice: Sana), Jung Jessica
Genre: Romance, 18+

© : Tqsm to @-keuliseublues/Wannabe Graphic Shop cuz make this beautiful and lovely cover ≧∇≦

  • 18plus
  • byuntae
  • jessica
  • jimin
  • jungkook
  • jungyoon
  • romance
  • sexual
  • taehyung
  • tzuyu
  • wattys2017
  • yoona
  • yoonkook
AdFella AdFella Jun 14, 2017
Wahai author yang bijaksana . Tolonglah guna bahasa melayu sepenuhnya . Namja, appa, nuguya . Orang mcm saya ni susah nak faham . Terima kasih