BANGLYZ DAN RAMADAN

BANGLYZ DAN RAMADAN

2.1K Reads 287 Votes 10 Part Story
#Staystrongmyself By sabrinalienn Updated 5 days ago

Apabila Bts dan Lovelyz ber-Ramadan ♡

Nak tahu? Teruskan membaca.

Warning : merapu yang melampau sehingga membuatkan anda menyampah dan nak baling author.

Kau kene faham😂😂dah dia gile rap sape suh nyanyi nasyid😂😂laen kali suh pak jimeng a k a pak jeman tu😂haelah kang lagu dayang nur faizah dia nyanyi kang
"You uncle ah tong gas bedah..you belom laya dah jual melecun..sindiket melecun..nasib baik harga pun cun..mcm mok cun"
-shaxxx -shaxxx Jul 01
Hahahhaha XD macam cinderella punya story lak 😂 ayoo kesian itu bbangddeok.
Masyaallah...konfem cntik, ayu, cun melecun Kei ni.... bygkan aje aku jdi Jimin time ni XD
-shaxxx -shaxxx Jul 01
Uish maa jisoo. Dia memang cantik gilos. Flawless duh 😭😂💕
"Ayoo itu jajan ya..saya oder kasi you saja~tapi itu jajan bukan bolat woo itu jajan ada lobang di tengah loh"