BANGLYZ DAN RAMADAN

BANGLYZ DAN RAMADAN

2.5K Reads 310 Votes 10 Part Story
小 By sabrinalienn Updated Dec 05, 2016

Apabila Bts dan Lovelyz ber-Ramadan ♡

Nak tahu? Teruskan membaca.

Warning : merapu yang melampau sehingga membuatkan anda menyampah dan nak baling author.

KahyungieKim004 KahyungieKim004 Nov 02, 2016
Kau kene faham😂😂dah dia gile rap sape suh nyanyi nasyid😂😂laen kali suh pak jimeng a k a pak jeman tu😂haelah kang lagu dayang nur faizah dia nyanyi kang
KahyungieKim004 KahyungieKim004 Nov 02, 2016
"You uncle ah tong gas bedah..you belom laya dah jual melecun..sindiket melecun..nasib baik harga pun cun..mcm mok cun"
-shaxxx -shaxxx Jul 01, 2016
Hahahhaha XD macam cinderella punya story lak 😂 ayoo kesian itu bbangddeok.
Jh_JungKookie Jh_JungKookie Sep 19, 2016
Masyaallah...konfem cntik, ayu, cun melecun Kei ni.... bygkan aje aku jdi Jimin time ni XD
-shaxxx -shaxxx Jul 01, 2016
Uish maa jisoo. Dia memang cantik gilos. Flawless duh 😭😂💕
KahyungieKim004 KahyungieKim004 Nov 02, 2016
"Ayoo itu jajan ya..saya oder kasi you saja~tapi itu jajan bukan bolat woo itu jajan ada lobang di tengah loh"