Stay By My Side (Hermione Granger és Draco Malfoy) Fordítás

Stay By My Side (Hermione Granger és Draco Malfoy) Fordítás

8K Reads 785 Votes 19 Part Story
Rowena Topsell By RowenaTopsell Updated Jan 28

Az újonnan iskolaelső Hermione Granger visszatér Roxfortba, hogy befejezze a végzős éveit Harry és Ron nélkül. 
Lelkesen vár egy stresszmentes évre, de a boldogsága teljesen összeomlik, amikor Draco Malfoyt is iskola elsővé teszik. A fiú kívülről ugyanaz az arrogáns, kegyetlen, önző személy, mint akit a lány túl jól ismer. Azonban események sorozata után, amelyben Draco megmenti az életét és váratlanul megvigasztalja, Hermione rájön, hogy a fiú nem az, mint akinek gondolja. Tudja, hogy Dracot a múltja fájdalmas emlékei kínozzák, de a fiú eltökélt, hogy elrejtse azokat. Ahogy a valószínűtlen páros kapcsolata fejlődik, Hermione nincs tudatában a szívfájdalomnak, a választásainak és új érzéseknek, amelyeket fel fog fedezni.

                          ************************************

 FELHÍVÁS: Nem birtoklom a karakterek közül egyiket sem, mint például Hermionet, Dracot, Harryt, Ginnyt, Ront, stb.. Ők mind teljes joggal a nagyon tehetséges JK Rowlinghoz tartoznak. Csupán egy óriási Harry Potter rajongó vagyok, aki élvezi, hogy fanfiction történeteket írhat távlatból.
Azonban ÉN vagyok felelős a történetért/a karakterek fejlődéséért/ a forgatókönyvért stb., ami ezzel a könyvvel jár és nagyon szigorúan veszek bármi lopásos- másolásos esetet.

A mű teljes joggal a zseniális Nicole Marie-hez tartozik (@NickiTxox)
A fordítás az én munkám.

DragonAnna DragonAnna Oct 03, 2016
Nagyon tetszik! Kérlek ne hagyd abba! Végre találtam egy normális könyvet, örülök, hogy nem egy hanyag szókincsű történet az. Eszméletlenül tetszik! Köszönöm mégegyszer! :)
immafoolgurl immafoolgurl Aug 01, 2016
Na, itt már valami kialakulóban látszik... :3
               Csodálatos fordítás! Gratulálok ;)
               xxx Flöra