NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Complicated Love [He's mine]

Complicated Love [He's mine]

20K Reads 726 Votes 13 Part Story
Eaz By EazNirah Updated Mar 25

Most people said yang first love will be forever. Betul ke? atau ia hanya akan jadi yang pertama, bukan terkini, terakhir dan selamanya?

"You've make a huge mistake young lady.Kau bodoh! Kau bodoh sebab masih berharap dengan aku!" - Tengku Daniel Haiqal.

Psikologi pernah berkata ; "Marrying your best friend eliminates the risk of divorce by over 70%." Benarkah?

"Boleh tak sekali je aku minta. Hargai aku yang ada depan mata kau ni? I will never leave you" - Farhan Syafiq.

Bagaimana cerita cinta orang lain boleh menjadi begitu mudah tetapi apabila sampai kepada Bella, ia menjadi rumit dan semakin rumit. 

Dia hanya mahukan hubungan cinta yang biasa seperti orang lain. Berkahwin, mempunyai anak dan hidup bahagia. Tetapi semuanya kucar-kacir kerana perasaan sendiri.


🤷🏻‍♀️ ; Romance? Dont get it wrong guys. Ni bukan romance yang 🔞 dan takkan ada pun scene 18sx
🤷🏻‍♀️; Klise? Melayu biasa lah. Tapi melayu yang ni tak seklise melayu yang lain okay😘
🤷🏻‍♀️ ; He's mine > Complicated Love

Assalamualaikum. Sya nk beri pndngn psal tajuk. I suggest sis letak titlenya 'Yang Mana Satu?'..sbb dia pun bingung nk pilih yg mna, right?..hehehe..sya beri pndngn je😅😊
_ansazmn _ansazmn Jul 04, 2016
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04, 2016
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe
HajarratulHannah5 HajarratulHannah5 Jun 30, 2016
Wahh bestt...tapi mcm niel tu akan dead jer....happy ending tauuuu