Complicated Love [Malay Novel]

Complicated Love [Malay Novel]

46.9K Reads 2K Votes 25 Part Story
👸🏻 By Eaznirah Updated Dec 31, 2017

P/S ; before yall read this, I would like u to know that I REALLY HATE srsly HATE SILENT READER. So pls dont be that ;)

                                  🍉🍉🍉

Sarah meletakkan gelas yang berisi jus epal itu di atas meja.

"Kau tak tahu ke kahwin dengan best friend eliminates the risk of divorce by over 70%" , sinis Sarah.

"Kau mengarut apa bodoh?!" , marah Bella.

"Hm senang macam ni lah. Dulu memang aku berdendam dengan Daniel but now aku berdendam dengan kau. So dengan siapa pun kau hidup-" , Sarah berdiri lalu menghentak tangannya dimeja dengan kuat. Matanya tepat memandang Bella dengan dendam membara.

"Aku tetap.kacau.kau.sampai.puas." , sambung Sarah lalu pergi meninggalkan meja tersebut.

                                  🍉🍉🍉

Start; 2016

  • awesomewedding
  • balasdendam
  • bella
  • bestfriend
  • daniel
  • date
  • drama
  • firstlove
  • konflik
  • love
  • malay
  • malaysia
  • melayu
  • niel
  • romance-friendship
  • romancestories
  • syaf
  • syafiq
  • teenfiction
  • wattys2017
Faviolet Faviolet Jun 23, 2017
Engko nak tahu tak nama bae aku, Daniel ") Nama bestfriend aku, Bella ") Kenapa kau satukan mereka? ")))))))))
emily2582 emily2582 Nov 10, 2017
Sedihnye...rse nk nangis ..part tengku Daniel masuk hospital...😞
CikSweetTalker CikSweetTalker Apr 02, 2017
Assalamualaikum. Sya nk beri pndngn psal tajuk. I suggest sis letak titlenya 'Yang Mana Satu?'..sbb dia pun bingung nk pilih yg mna, right?..hehehe..sya beri pndngn je😅😊
ADH6717 ADH6717 Oct 25, 2017
well..i wanna be silent reader.
                              
                              
                              
                              
                              
                              dude. put that knife down i'm joking
_ansazmn _ansazmn Jul 04, 2016
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04, 2016
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe