He's mine

He's mine

12.9K Reads 484 Votes 11 Part Story
Cleo♥️ By PrincessEaz Updated Jan 02

Tengku Daniel Haiqal.
Cinta pertama aku dan tiada siapa yang boleh ganti kan dia. Aku hanya cintakan dia sorang. He's the only one who can complete my life.
 
"Bella wake up!! sampai bila u nak hidup mcm ni forget him!!" - Tasya.

Keadaan Bella yang semakin murung dan hampir membunuh diri ayahnya , Tan Sri Khairi  telah membuat keputusan.

"I janji i akan bahagia kan u and i will never ever regret with this married" - Zaqif Edrian.

"You are my wife so listen to me!!" - Syafiq Azrie.

"Sayang, follow me. Kita lari dari semua bullshit ni ok?" - Tengku Daniel Haiqal.


Keputusan apakah yang diutus Tan Sri Khairi? Siapakah yang akan menjadi milik Bella? Siapa semua lelaki lelaki ini?

_ansazmn _ansazmn Jul 04, 2016
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04, 2016
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe
HajarratulHannah5 HajarratulHannah5 Jun 30, 2016
Wahh bestt...tapi mcm niel tu akan dead jer....happy ending tauuuu