He's mine

He's mine

5.8K Reads 215 Votes 9 Part Story
Princess Rab By thjrhazwh Updated 4 days ago

Tengku Daniel Haiqal  
Cinta pertama aku dan tiada siapa yang boleh ganti kan dia. Aku hanya cintakan dia sorang. He's the only one who can complete my life
 
'Bella wake up!! sampai bila u nak hidup mcm ni forget him!!' - tasya

Kerana terlalu risaukan Bella yang semakin murung dan hampir membunuh diri ayah nya Tan Sri Khairi  telah membuat keputusan...

'I trust him. So you must to. Married him no matter what!' - Tan Sri Khairi
 
'Why u did this to me dad? I still love niel' - Bella

'I janji i akan bahagia kan u and i will never regret with this married' - haziq iskandar.

'You are my wife so listen to me!!' - Syafiq Azrie.

'Sayang, follow me. Kita lari dari semua bullshit ni ok?' - Niel.



Fuck apa ke banyak sangat laki ni. Ha nak tahu baca hahaha

_ansazmn _ansazmn Jul 04
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe
Wahh bestt...tapi mcm niel tu akan dead jer....happy ending tauuuu