NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Complicated Love

Complicated Love

22.6K Reads 863 Votes 22 Part Story
QueenH😈 By EazNirah Updated 8 minutes ago

P/S ; before yall read this, I would like u to know that I REALLY HATE srsly HATE SILENT READER. So pls dont be that ;)

                                  🍉🍉🍉

Sarah meletakkan gelas yang berisi jus epal itu di atas meja.

"Kau tak tahu ke kahwin dengan best friend eliminates the risk of divorce by over 70%" , sinis Sarah.

"Kau mengarut apa bodoh?!" , marah Bella.

"Hm senang macam ni lah. Dulu memang aku berdendam dengan Daniel but now aku berdendam dengan kau. So dengan siapa pun kau hidup-" , Sarah berdiri lalu menghentak tangannya dimeja dengan kuat. Matanya tepat memandang Bella dengan dendam membara.

"Aku tetap.kacau.kau.sampai.puas." , sambung Sarah lalu pergi meninggalkan meja tersebut.

                                  🍉🍉🍉


🤷🏻‍♀️ ; Romance? Dont get it wrong guys. Ni bukan romance yang 🔞 dan takkan ada pun scene 18sx
🤷🏻‍♀️; Klise? Melayu biasa lah. Tapi melayu yang ni tak seklise melayu yang lain okay😘
🤷🏻‍♀️ ; He's mine > Complicated Love

Faviolet Faviolet 3 days ago
Engko nak tahu tak nama bae aku, Daniel ") Nama bestfriend aku, Bella ") Kenapa kau satukan mereka? ")))))))))
Assalamualaikum. Sya nk beri pndngn psal tajuk. I suggest sis letak titlenya 'Yang Mana Satu?'..sbb dia pun bingung nk pilih yg mna, right?..hehehe..sya beri pndngn je😅😊
_ansazmn _ansazmn Jul 04, 2016
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04, 2016
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe
HajarratulHannah5 HajarratulHannah5 Jun 30, 2016
Wahh bestt...tapi mcm niel tu akan dead jer....happy ending tauuuu