Complicated Love [Malay Novel]

Complicated Love [Malay Novel]

28.5K Reads 1K Votes 23 Part Story
👸🏻 By EazNirah Updated Aug 14

P/S ; before yall read this, I would like u to know that I REALLY HATE srsly HATE SILENT READER. So pls dont be that ;)

                                  🍉🍉🍉

Sarah meletakkan gelas yang berisi jus epal itu di atas meja.

"Kau tak tahu ke kahwin dengan best friend eliminates the risk of divorce by over 70%" , sinis Sarah.

"Kau mengarut apa bodoh?!" , marah Bella.

"Hm senang macam ni lah. Dulu memang aku berdendam dengan Daniel but now aku berdendam dengan kau. So dengan siapa pun kau hidup-" , Sarah berdiri lalu menghentak tangannya dimeja dengan kuat. Matanya tepat memandang Bella dengan dendam membara.

"Aku tetap.kacau.kau.sampai.puas." , sambung Sarah lalu pergi meninggalkan meja tersebut.

                                  🍉🍉🍉

Start; 2016

Faviolet Faviolet Jun 23
Engko nak tahu tak nama bae aku, Daniel ") Nama bestfriend aku, Bella ") Kenapa kau satukan mereka? ")))))))))
Assalamualaikum. Sya nk beri pndngn psal tajuk. I suggest sis letak titlenya 'Yang Mana Satu?'..sbb dia pun bingung nk pilih yg mna, right?..hehehe..sya beri pndngn je😅😊
_ansazmn _ansazmn Jul 04, 2016
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04, 2016
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe
HajarratulHannah5 HajarratulHannah5 Jun 30, 2016
Wahh bestt...tapi mcm niel tu akan dead jer....happy ending tauuuu