He's mine

He's mine

17.9K Reads 623 Votes 12 Part Story
EazNirah By EazNirah Updated Feb 17

Tengku Daniel Haiqal.
Cinta pertama aku dan tiada siapa yang boleh ganti kan dia. Aku hanya cintakan dia sorang. He's the only one who can complete my life.
 
"Bella wake up!! sampai bila u nak hidup mcm ni forget him!!" - Luna Aryana.

Keadaan Bella yang semakin murung dan hampir membahayakan dirinya sendiri,ayahnya Tan Sri Khairi  telah membuat keputusan.

"I janji i akan bahagia kan u and i will never ever regret with this married" - Zaqif Edrian.

"You are my wife so listen to me!!" - Farhan Syafiq 

"Sayang, follow me. Kita lari dari semua bullshit ni ok?" - Tengku Daniel Haiqal.


Keputusan apakah yang diutus Tan Sri Khairi? Siapakah yang akan menjadi milik Bella? Siapa semua lelaki lelaki ini?




[Tajuk akan ditukar kerana jalan ceritanya tiada kene mengena dengan tajuk hahah]

_ansazmn _ansazmn Jul 04, 2016
Sakit? R u sure? Sakit apa? Btw, get well soon babe!! <3 muah muah
farahmadzmy farahmadzmy Jul 04, 2016
dlm byk byk nama daniel jugak kau pilih xD unvote kang .-. ehehehe
HajarratulHannah5 HajarratulHannah5 Jun 30, 2016
Wahh bestt...tapi mcm niel tu akan dead jer....happy ending tauuuu