NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
BODY SOUL [COMPLETED]✔

BODY SOUL [COMPLETED]✔

100K Reads 6.3K Votes 42 Part Story
JejakaMerah & Saptember By JM_saptember Completed

Apabila dua jasad bertukar jiwa, si jejaka bertukar menjadi gadis manakala si gadis bertukar menjadi jejaka...

Kisah diantara Erena dan Jason yang terkenal sebagai mortal enemy...

Tapi, apabila mereka bertukar jasad, mereka terpaksa berkerjasama untuk mengekalkan 'identiti' masing-masing...

Tapi, dapatkan mereka bertahan? Adakah benih cinta akan bercambah menjadi sepohon kasih?

Sebuah kisah komedi romantik nukilan Jejaka Merah...

izzmurtuza izzmurtuza Jun 28, 2016
Aku pernah tgk adik aku tgk secret garden drama korea mengisahkan cerita mcm ni... interesting drama.. aku bagus gk buat versi melayu...
adawanis adawanis Jul 03, 2016
Kau suka kopi susu ke JM, story lara pun ade, ke coincidence je, haha
ainnanasuha ainnanasuha Feb 03
Liyana prmpn, dia masuk badan kau.  Kau patutnya ckp 'aku tak leh bygkan diri aku Liyana, macam mana aku nal buat raver dengan pakai tudung?' tu sepatuynye.😂😂
fridyana fridyana Feb 03
@ainnanasuha  owhh okok got it..woiii hahahahahahaha yup memng xlwk..aq xley byg klaw liyana lemh lmbut HAHAHA