Mine

Mine

4.3K Reads 386 Votes 19 Part Story
Qill By vixxtagirl Updated Nov 26

"What's mine is mine. No one can touch it." - Izhan Emir. Dia tersenyum bangga.

"Hahaha very funny! Tu je? Aku pun boleh cakap. What's mine is mine. No one can touch it." - Enriq Imran. Dia tersenyum mengejek.

"Hah! Nak lawan kata? Aku pun boleh cakaplah! What's mine is mine. No one can touch it." - Zeeq Irfan. Dia tersenyum tak bersalah.

 3 lelaki kegilaan ramai nakkan seorang perempuan yang biasa-biasa saja?
  
Itu bukan impian aku. Jauh sama sekali. Aku datang sini nak belajar bukan nak bercinta.

 Tiba-tiba, out of nowhere, sekali lagi dia muncul sebagai penyelamat dalam situasi. Penyelamat as in my hero and he's mine. 

"Jangan pandai cakap, tapi tak pandai buat. Now she's mine. Not yours."

"Whatever it is dah ada orang yang memunculkan diri, masuk dalam hati aku." - Izyan Eryna. Tersenyum manis.

Book 2 Crush. Berbeza nama dan watak perwatakan. 

Setiap part yang bertanda '⭐' adalah daripada cerita sebenar. Yang tiada cuma rekaan semata-mata.


Karya kedua. Dilarang memplagiat.

As usual, typo naharommm sebab author ni pemalas nak edit. Tatabahasa terabur. Grammar hancur.

Highest ranking 
#98 in teen fiction - 26 October 16
#95 in teen fiction - 03 November 16

pakcikbacon pakcikbacon Jun 28
bahagia jadi perempuan tu. 😂😂 4 orang sekaligus. anyway, goodluck for your new story. 💪💪💪💕