NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
 Misi Memikat Crush + Please Don't

Misi Memikat Crush + Please Don't

1.3M Reads 195K Votes 164 Part Story
عين ؛ By sebongsflwr Updated May 05

Seorang Crush , Seorang Teman & Seorang Senior 

━━━━

Dulu seorang crush , teman dan senior tetapi kini..

Seorang lelaki , lelaki dan lelaki . . . 

Dan 

Seorang wanita , wanita dan wanita

Tiga Lelaki & Tiga Wanita ❀

Yang mencintai satu wanita . . .

p/s : sequel misi memikat crush digabungkan dalam satu book

Cover : @sebongsflwr

Perghh character die saje dah buat aku meremang nak bace 😂😂😂
Yominvkook Yominvkook Apr 23
pengenalan pun dah best!tak sabar nak baca!
                              saya baca ni sebab cerita 
                              Falling ni love with byuntae ghost.dia promote cerita ni.dia cakap best!saya pun rasa best!bapak ah best gile rasa nak meletup kepala ni.eh,eh.dahla.aku cau dulu sebelum aku merapu je kerja.bye~
PARKJIHOONOLOGY PARKJIHOONOLOGY Aug 26, 2016
Kalau aku tak boleh wehh, aku akan kuburkan je perasaan aku dripda jdi kwan lgi sakit
Macam mana author buat benda ".."?? Author nim guna keyboard ap