NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
 Misi Memikat Crush + Please Don't

Misi Memikat Crush + Please Don't

1.5M Reads 217K Votes 167 Part Story
عين ؛ By sebongsflwr Updated 6 hours ago

Semuanya bermula daripada kisah seorang perempuan berumur 18 tahun yang mencintai crushnya dalam diam .

Dan kini semuanya perlahan-lahan mula berubah .

Dan kehidupan perempuan itu pun mula berubah .

Semakin banyak orang yang dia kenali , semakin banyak juga cabaran mendekati .

Dan makin banyak juga luka di hati .

p/s : sequel misi memikat crush digabungkan dalam satu book

-huunnn -huunnn Jun 17
tak leh bayangkan jimin jatuh (jatuh betul-ii) dekat tangan perempuan lol
Kalau aq baik jadi musuh terus 😂 semakin terseksa adalah dok dkt² ngan crush sndiri nak² pulak crush yg dh tau kita sukakan dia 😂
-bwitamin- -bwitamin- Jun 28
Dalam banyak-banyak gambar J-Hope, ini juga yang engkau pilih ya, author 😂
stfujeoms stfujeoms Jun 26
HAHAHAHAHAAHAHAHAHhahahahahahahahahahahahahahfa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- - Aug 26, 2016
Kalau aku tak boleh wehh, aku akan kuburkan je perasaan aku dripda jdi kwan lgi sakit
Macam mana author buat benda ".."?? Author nim guna keyboard ap