{✿} idiot ➽ knj

{✿} idiot ➽ knj

33.9K Reads 4.9K Votes 16 Part Story
kao-shina ❁ By mimotae- Completed

"lembabnya kau nii ! kenapalah kau bodoh sangat ni ?!"

"cikgu, mana boleh merungut, cikgu sendiri cakap sabar itu separuh daripada iman.."

"mana aku tak bengang dengan kau kalau 1+1 pun kau jawab qwiyomi !" 


-kisah tentang seorang cikgu lelaki home-tuition yang sakit kepala kerana kebengapan pelajarnya .


; s/i from = @bunktan- ♡ [and also winner from bunktan's s/i competition]

• cover 

Highest ranking - was in #33 in fanfiction.

  • gudluckgirigiri
  • idiot
  • kimnamjoon
  • minhanbyul
  • shashasha
  • wattys2017
Beautaefool- Beautaefool- Apr 11, 2017
Setiap..SETIAP..innalillah lah kau joon..aku nak ajar adik aku 1 soalan pon dah cam anjing kebulur😂
fatinanimah fatinanimah Dec 20, 2017
Tukar kerja laa namjoon.. Jadi bodyguard i, lagi best.😎😎 hoho
angelaald angelaald Sep 25, 2017
Omg.. I can't imagine kalau my mom buat macam tu . oh gosh😂
Beautaefool- Beautaefool- Apr 11, 2017
Bagus ahh kau tahu cara nak JUJUR ni..hagaggagaga😂😂😂
Choi_Robin Choi_Robin Nov 02, 2016
Sumpah baru bace sinopsis aq dah tergelak.. 😂😂😂😂😂
hfizahh hfizahh Feb 12, 2017
Srs arh namjoon jujur doh kau tak sangka aku HAHAHAHA 😂😂