NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[OG] Banana Uyu,Sticky Notes + Jeon Jungkook

[OG] Banana Uyu,Sticky Notes + Jeon Jungkook

40.7K Reads 5.2K Votes 26 Part Story
worried :( By nochukook- Updated Feb 25

"Makhluk mana la yang letak banana uyu kat meja aku ni?!"- Jungkook

"Secret admire kau la tu." - Jimin

"Masalahnya aku rimas, kau tau tak?"- Jungkook

"Salah ke kalau aku nak luahkan perasaan aku dengan cara tu?"- E.H

Setiap hari, akan ada satu botol banana uyu berserta sticky notes diletakkan di atas meja Jeon Jungkook. Sampai dia sendiri naik rimas!

Akan terbongkarkah identiti si penghantar banana uyu dan sticky notes tu? Mampu ke Jungkook bersabar dengan masalah tu?

-jintbae -jintbae Jun 26, 2016
E.H makan cheese mozzarella banyak sangat la tu..sampai hantar sticky note dkt orang pun cheesy..😂😂
laydicrous- laydicrous- Oct 03, 2016
Weh sedap tu banana uyuu😩😩 rindu nak minum tapi mahal kalau beli dkt ig😭😭😭
jungcode jungcode Jun 26, 2016
Banana Uyu tu adakah sejenis pisang berwarna kuning dan bolehkan ia dimakan unnie ?*blur*😂😂
Melody7th Melody7th Aug 14, 2016
Seram pulak bile bace balik ape yang E.H tu tulis dekat sticky note tuh😂😂 ._.