Banana Uyu,Sticky Notes-J.JK

Banana Uyu,Sticky Notes-J.JK

15.3K Reads 2K Votes 15 Part Story
jikook kills me By EunHwa_197 Updated Nov 26

"Makhluk mana la yang letak banana uyu kat meja aku ni?!"- Jungkook

"Secret admire kau la tu." - Jimin

"Masalahnya aku rimas, kau tau tak?"- Jungkook

"Salah ke kalau aku nak luahkan perasaan aku dengan cara tu?"- E.H

Setiap hari, akan ada satu botol banana uyu berserta sticky notes diletakkan di atas meja Jeon Jungkook. Sampai dia sendiri naik rimas!

Akan terbongkarkah identiti si penghantar banana uyu dan sticky notes tu? Mampu ke Jungkook bersabar dengan masalah tu?

-jintbae -jintbae Jun 26
E.H makan cheese mozzarella banyak sangat la tu..sampai hantar sticky note dkt orang pun cheesy..😂😂
laydicrous- laydicrous- Oct 03
Weh sedap tu banana uyuu😩😩 rindu nak minum tapi mahal kalau beli dkt ig😭😭😭
taeqiut taeqiut Jun 26
Banana Uyu tu adakah sejenis pisang berwarna kuning dan bolehkan ia dimakan unnie ?*blur*😂😂
Melody7th Melody7th Aug 14
Seram pulak bile bace balik ape yang E.H tu tulis dekat sticky note tuh😂😂 ._.