YOU'RE MY BIAS(COMPLETED)

YOU'RE MY BIAS(COMPLETED)

19.6K Reads 1.3K Votes 38 Part Story
NZ_XIUHUN By XiuKa_EXO Completed

Sinopsis:
JIHYO 
Nama aku song jihyo.. korang boleh panggil aku jihyo..aku berumur 34tahun..aku ahli running man..pekerjaan aku sbg pelakon,model..aku tahu dalam rancangan running man akan ada artis jemputan atau idol..dalam diam aku minat kat seorang idol ni..dia pernah datang running man.aku tahu aku tak layak utk bercouple atau meminatinya kerana umurku dan umurnya jauh berbeza malah pekerjaan aku dan dia jauh berbeza..aku pelakon dia idol..hmm..tapi apasalahnya aku menganggapnya sbg bias aku kan?haha..aku pun perempuan..akan meminati seorang lelaki..tapi suatu hari bias aku membuat aku hancur hati kerana...
Silap ku juga kerana tidak meluahkan perasaanku ini..

Baekhyun 

Hai aku byun baekhyun.aku ahli exo..boleh dikatakan group exo popular di khalayak ramai apatah lagi yeoja2 di luar sana..walaupun aku idol aku suka pada seorang noona..aku tahu semua tidak setuju dgn keputusan aku ni tapi cinta nak buat macam mana kan..noona tu cantik sangat..aku peminat dia..dia pelakon..tapi suatu hari aku telah buat hatinya hancur kerana kesilapan ku sendiri..aku tidak menyangka noona yg aku suka juga menyukai ku..kerana aku tidak meluahkan perasaan ku kepadanya..hati aku hancur kerana..

Ok dah2 lah citer tu..haha..kalau nak tahu selanjutnya sila baca..and jangan lupa vote yer

In reality lay n jh penah spotted dkt airport on the same day..hehe..