[ON GOING NOW!]6 Hot&byuntae Teacher Love Me?!*slow Update*

[ON GOING NOW!]6 Hot&byuntae Teacher Love Me?!*slow Update*

129K Reads 9.2K Votes 46 Part Story
MinSuga_Wifeu@TaeGirlfriend_seokjinscandal By ieyra19 Updated 5 days ago

Ji hyo seorang gadis tembam yang comel dan nakal gile2..walaupun disisihkn oleh pelajar2 perempuan di sekolahnya..Ji hyo tetap ceria.Ji hyo tidak sama seperti gadis2 Lain yang teringin nak  bercinta..baginya bebas tanpa alam percintaan ialah alam yg paling aman..

Malangnye..segalanya berubah apabila kehadiran 6 cikgu lelaki yg hot mengajar di sekolahnya..

-kim taehyung
-jeon jungkook
-park jimin
-wu yifan
-oh sehun
-byun baekhyun

Antara keenam enam mereka siapakan yang benar2 ikhlas menyukai gadis comel ini?pelbagai tektik2 mereka untuk memikat mereka termasuklah byuntae..tapi siapakah yang akan berjaya menambat hati si comel ini?

Semuanya terjawab dalam ff nie..rekaan semata mata dan idea keluar daripada otak sendiri..

©Hak Cipta ieyra19..

0602meow 0602meow Jun 26, 2016
Tak sabar nak tunggu next chapter! Palli update and good luck hehehe
kkaebsongbaekkie- kkaebsongbaekkie- Jun 27, 2016
Author..baru baca teaser dh nampak menarik..ni kan lagi baca chapter dia..(merepek jap)
                              Mesti lagi menarik..cepat updated yer author..x sabar..hehe..good luck..fighting author
-sataeayam -sataeayam Jun 30, 2016
ARGHHHH!!AUTHOR!!! ff ni btul² buat saya high 😂😂😂😂😂Teaser dia sngat menarik.And the teachers also so hot!!! Omo,this story is my style!! Jjang gilerr...Kipidap author!
NurKhamelia NurKhamelia Jul 01, 2016
Alah kelakar lah bahagian ahir tu 😂 aku suka sangat author walahpun baru baca bab1
zararexha_ zararexha_ Jun 26, 2016
Palli!palli!nk baca ep1!!!agagaga
                              Best la!!!cpat skit tau update!!😘😘😘😘😘
shahidayat shahidayat 6 days ago
Saya rasa cerita ni tak sesuai untuk genre fantasy..kenapa taknak masukkan dalam genre fanfiction?