NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[R/H]6 HOTTIES&THE CHUBBY DEVIL ||SOULMATE

[R/H]6 HOTTIES&THE CHUBBY DEVIL ||SOULMATE

155K Reads 1.2K Votes 3 Part Story
'HIATUS' By ieyra19 Updated Jun 03

Start:mei 2017
Complete:-
Count of chapter:40 chapter


6 HOTTIES limited edition.. Mereka berenam menjadi pujaan gadis2 di international high school..

Ramai gadis2 berfantasikan tentang mereka tetapi cuma seorang sahaja yang tidak berminat terhadap mereka iaitu.. 


Song ji hyo, si gadis chubby yang troublemaker. 

√jeon jungkook

√kim taehyung

√park jimin

√byun baekhyun

√oh sehun

√wu yifan



Jika anda mahu saksikan kekecohan+kehuru haraan song ji hyo bersma 6 hotties limited edition ni 


Pastikan anda tekan butang 'read' ye.. 

Dan selamat datang ke penggembaraan song ji hyo gadis yang chubby dlm merempuh dugaan di sekolah tinggi.. 






And antara 6 hotties itu terdapat seorang sahaja cinta sejatinya.. Lol siapakah die..??

Kim_Lyan Kim_Lyan Jun 06
Ni mesti sehun selalu panggil jihyo masa nak jawab soalan 😂
MimiTikah MimiTikah Jun 03
Aeokkk??!!! Kau gnti tmpat omma soo capang... Aigoo ni lagi sorang budak annoying... Btw die hensyem 😍😍
MimiTikah MimiTikah Jun 03
Elok lah tu ji hyo ske membebel die pon ske mmbebel... Bila dh bertemu... Mahu nye x meletop hahah 😂😂
MimiTikah MimiTikah Jun 03
Lain kli jgn jdi cikgu sehun oiii... Klu mcm tu perangainye... N die ni mmg xde kwn ke... Dlm ff ni author... Klu xde npe sedih sngt hidup si hntu susu ni 😌😌
MimiTikah MimiTikah Jun 03
Buek jo bising... Lnx kn si hntu susu tu... Biar hidup die ceria sikit... Klu cool je ermm mahu smpai ke tua nnti x berbini... Haha
Kim_Lyan Kim_Lyan Jun 06
Aigoo. Oh takpelah unnie itsokay saya tetap akan sokong unnie no matter what💕💕 Unnie punya ff sebelum ni bestlah, satu cacat cela pun takde tau 😍 tapi takpe saeng ikut ajew 😚😚