NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
⚒❝ Story-ideas ❞

⚒❝ Story-ideas ❞

83.1K Reads 7.5K Votes 60 Part Story
wan❆ By bunktan- Updated Feb 09

Wat.

awrawafiey awrawafiey Nov 28, 2016
errr, author, nak tanya sikit boleh? kenapa author tak buat cerita sendiri guna idea2 ni?
Yeollie_Girl Yeollie_Girl Jun 28, 2016
Sesuai kalau taeyeon dgn baekhyun..nak idea ni tapi takut xada masa nk buat 😢😢 mcm mana niiiiii...
sataejeon sataejeon Oct 29, 2016
Kalau idea kita dah hilang time write tu boleh tanya author ke nak buat apa?
imxmarshmallow imxmarshmallow Sep 15, 2016
Kalau kita ada ambil idea dari sini...
                              Boleh tak ubah sikit-sikit?
therealperfection therealperfection Jun 27, 2016
Kak~ kalau saya nak cop salah satu idea tu...tapi bukan untuk ff. ni untuk short stories (・・;) boleh tak kak ?