Story Ideas

Story Ideas

61.9K Reads 5.8K Votes 55 Part Story
وان⛅ By bunktan- Updated 2 days ago

"Nak masuk tandas pun kena bayar, so nak guna idea pun kena bayar. "

"Mana ada barang percuma dalam dunia"

"No money no talk"


Cover ; [ @kokokun- ]

awrawafiey awrawafiey 5 days ago
errr, author, nak tanya sikit boleh? kenapa author tak buat cerita sendiri guna idea2 ni?
Sesuai kalau taeyeon dgn baekhyun..nak idea ni tapi takut xada masa nk buat 😢😢 mcm mana niiiiii...
jintyful jintyful Nov 10
Saya ada ckit idea. Saya nak boleh? Saya x dpt pm awk sbb email mslh. Blh ke kalau saya reka watak, and sinopsis ikut yg awk tulis? Tapi saya mungkin update lbt ckit dan satu chap cetinye pendek. Bls lh komen kalau awak bagi. Kalau tak bagi, tak ape😄
sataejeon sataejeon Oct 29
Kalau idea kita dah hilang time write tu boleh tanya author ke nak buat apa?
dkyungdae dkyungdae Sep 15
Kalau kita ada ambil idea dari sini...
                              Boleh tak ubah sikit-sikit?
kjk_papitus kjk_papitus Jun 27
Kak~ kalau saya nak cop salah satu idea tu...tapi bukan untuk ff. ni untuk short stories (・・;) boleh tak kak ?