⚒❝ Story-ideas ❞

⚒❝ Story-ideas ❞

78K Reads 7.2K Votes 59 Part Story
wan❆ By bunktan- Updated Jan 01

Nak idea cliche ?
Amaghila sini, ada banyak (・∀・)


Cover ; [ @kokokun- ]

awrawafiey awrawafiey Nov 28, 2016
errr, author, nak tanya sikit boleh? kenapa author tak buat cerita sendiri guna idea2 ni?
Yeollie_Girl Yeollie_Girl Jun 28, 2016
Sesuai kalau taeyeon dgn baekhyun..nak idea ni tapi takut xada masa nk buat 😢😢 mcm mana niiiiii...
jintyyyyful jintyyyyful Nov 10, 2016
Saya ada ckit idea. Saya nak boleh? Saya x dpt pm awk sbb email mslh. Blh ke kalau saya reka watak, and sinopsis ikut yg awk tulis? Tapi saya mungkin update lbt ckit dan satu chap cetinye pendek. Bls lh komen kalau awak bagi. Kalau tak bagi, tak ape😄
sataejeon sataejeon Oct 29, 2016
Kalau idea kita dah hilang time write tu boleh tanya author ke nak buat apa?
imxmarshmallow imxmarshmallow Sep 15, 2016
Kalau kita ada ambil idea dari sini...
                              Boleh tak ubah sikit-sikit?
therealperfection therealperfection Jun 27, 2016
Kak~ kalau saya nak cop salah satu idea tu...tapi bukan untuk ff. ni untuk short stories (・・;) boleh tak kak ?