Flares/Befejezett/

Flares/Befejezett/

105K Reads 5.8K Votes 30 Part Story
Hjzr_Bia By Hjzr_Bia Updated Nov 19, 2016

Jimmy Henderson és Michelle Bennet története. 
A srác szabad akar lenni, mindentől és mindenkitől független. Piercing-es, tetovált, izmos, minden amitől senki nem akar vele kekeckedni. De a lányt nem érdekli, áthatol a fiú páncélján és meglátja az igazi énjét. 
Vajon Jimmy, aki nem tudja mi az a szerelem végül megtudja? Vajon Michelle aki a sok költözés miatt nem szerez barátokat, nehezen bízik az emberekben megtanulja, hogyan köthet biztos kapcsolatot? 
Minden egy motocross versenyen kezdődik, az adrenalinnal, a szabadon szárnyalással. Michelle motorra pattan és ezzel az élete gyökerestül megváltozik, Jimmy pedig belemegy valami olyanba amiről elképzelése sincs, egy kapcsolatba. 
A titkok összetartanak, vagy elválasztanak? Meg lehet bízni egy olyan emberben akinek titkai vannak? Jimmy és Michelle valami jót hoznak össze, vagy inkább világvége hangulatot teremtenek? Ki az a Dereck és mit akar Colmack? A motorozással el lehet menekülni a problémáink elől?

Olvasói vélemények:
@Bookalkoholicgirl11: "... én nagyon imádom olvasni. Minden érzés átjön, a karakterek is nagyon színesek, és szerethetőek. Nagyon jó történet, szerintem ezt is ki lehetne adni. Örülök, hogy rátaláltam.❤❤"
@Alexiia09: "Az egyik kedvenc történetem a wattpaden. Nincs rá jobb szó, csak az, hogy elképesztően-csodálatosan-jó. Imádom az egész történetet, a szereplőktől kezdve az utolsó fűszálig ami megjelent benne."
@bogiri: "Amikor az egyik barátnőm megmutatta nekem ezt a könyvet, nem tudtam elképzelni hogy mitől van annyira oda. Most már a kedvenc könyvem wattpadon, és a szereplők is annyira a szívemhez nőttek, szóval nagyon örülök hogy lesz 2. rész is. Egyszóval imádom!"

MÁSODIK ÉVAD: R U Mine?

TndyVarga TndyVarga Dec 17, 2017
Már harmadjára olvasom, de még mindig imádom!! 💞😘😍
               nagyon jól írsz!
Luysa-Flipi Luysa-Flipi Jun 23, 2016
Nagyon jó lett a sztori. Én amúgy is nagyon szeretem a motorokat amúgy is a bátyám is cross motorozik úgy hogy, nagyon meg örültem ennek a könyvnek! Nagyon remélem hogy nem kell sokat várni a következő részre. ;-)