NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Instafames Ft Simple?

Instafames Ft Simple?

2.6K Reads 151 Votes 8 Part Story
isikehidupanain By itstsh Updated Mar 07

HARIS DANIAL-Bapak famous dia dekat Instagram. Dia punya followers kalah artis woi.
DANIA HANANI-Simple gila minah sorang ni. Dia ni bukan yang jenis pakai meletop macam artis tu tapi dia lebih prefer pakai baju sesimple yang boleh.
 
One day, they are meet with each other. Adakah dengan pertemuan ini dapat mengubah gaya hidup Dania? Atau terjadi sebaliknya?

"Tak payah la nak jerit-jerit. Saya dengarlah apa awak cakap. Awak ingat saya duduk dekat Afrika sana ke. Saya belum pekak okay!", Haris Danial.
"Tak payah nak berawak-saya sangatlah. Pikir aku suka? By the way, muka kau tu ade persamaan dengan orang kat Afrika sana and lagi satu biar la aku jerit, mulut aku bukan mulut kau", Dania Hanani

Adakah dengan pergaduhan ini dapat merapatkan lagi hubungan mereka? Mari kita ikuti kisah seterusnya.
 
*DAH BACA JANGAN LUPA VOTE*

No comments listed yet.