The Unlucky Guy

The Unlucky Guy

16.4K Reads 2.1K Votes 27 Part Story
sweet_ryan By sweet_ryan Completed

Dibuli, dihina, diherdik.. semua itu dia dah rasa. Puas dia menangis. Tapi, pernah org peduli? Pernah org ambil tau? Pernah org kisah? Tak.. tak pernah pun.. org hanya lihat dia sebagai sampah. 

"Kau menangis pun tak ada guna... kau sama saja macam kawn kawn kau yang bodoh tu!" - Oh Sehun.

"Kau berharga.''- Kim Hana

Berharga? Itu mustahil. Nak tau kenapa dia jadi macm ni? Nak tau kenapa dia dibuli? Nak tahu? Itu rahsia.. awak akan dpt jawapan kalau baca..

SwagLifeu SwagLifeu Jun 21
kecian..jin..huhu. ..bts sebenarnya dh mati ke hidup?..aigoo mysterious
PotahtoFab PotahtoFab Jun 20
Nasib Air mata x kluar lagi dia duk standby je....Asl Jin pnggil jihyo shrek? aigooo 😂 Author Hwaitinggg Jgn paksa diri kalau letih sngt okkk 😁
SwagLifeu SwagLifeu Jun 20
sian..jinnie...huarghh..author buat ff semua best..suka baca.....fighting!!author.good luck for your ff..jgn suruh kwn author lagi satu sambung pula..sian dia..hahaha..
aceji_4ever aceji_4ever Jun 20
Part atas tu sedih..tapi still mong haha..btw..jihyo n jin mcm sweet gitu haha...fighting for the next chap..jgn rush sgt yer author..rest lh gak..haha..okk fighting
0602meow 0602meow Jun 20
Part atas tu memangs sedih sebab most cerita author banyak bts member mati😭 hahaha. Tapi sweet jer Jin and Ji hyo. Keep up the good work👍🏻