NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Honey Girls

Honey Girls

42.1K Reads 5K Votes 171 Part Story
Nardiya Dar By Nardiya Updated May 30

***
Хелоу!! 
Тук може да намерите откачени неща (все пак почти всички тук са откачени), супер идеи, едни от ежедневните ни проблеми, помощта ни, мнооооого шоколад и мнооооого момчета. (Все пак сме тийнейджърки, за Бога..)
Предлагаме Чат (рекорда е 11К на един коментар(тука трябваше да има конфети, ама Уатпада е тъп)), Рубрики (всякакви теми), Игри (всякакви разновидности), Дискусии, Писане, Момчета (кой не обича момчетата?), Храна (кой не обича храната?), Интервюта, Общи неща и т.н.
Имаме доста членове, така че кой знае? Бъдещите ви приятелки може да ви чакат тук!
Всеки може да се включи, по всяк о време!
(Подгответе се за променливите ми настроения! Възможно е да не разберете голяма част от това, коеъо казвам! *смее се истерично*)
❤❤❤❤❤❤

Може ли да станем меденки? Това е общ профил :3
Кхъм, кхъм...така! Тъй като съм нагла пачавра и вместо да се навра...може ли и аз? *иска и тя да си навре в кончината*
ananiki_ ananiki_ 9 hours ago
Хелоу, една загубена душа си търси компания
Book11Lover Book11Lover Mar 24
Хей,хора!Нова съм и идвам да ви поздравя!Според мен е глупаво да напиша и аз "може ли да се включа" така че просто наминавам да кажа здравееееейтеее!!!!😂😂
Nardiya Nardiya May 24
НОВ КОМЕНТАР!!! ВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА СКРОЛВАТЕ, ЙЕЙ!!! (😂😂😂) Да... Абе, спам чат какво друго да кажа? Забавлявайте се, напивайте се!! 😂
DonnaYves DonnaYves Jun 11
Здравейте на всички! Този коментар ще го качвам през месец, ако не е проблем хд. Последвайте ме, аз ще последвам й вас. Правя корици, ако някой иска!