Midnight Moon

Midnight Moon

15.2K Reads 801 Votes 37 Part Story
ChristaTijger By ChristaTijger Updated Jul 05

Dokter Samantha Black (23), oftewel Sam of Sammy woont samen met haar familie op een legerbasis in het stadje Riverstone in Californië. Ze leeft een rustig leventje totdat ze op een dag een nieuwe patiënt binnen krijgt en die zijn vrienden zich wel heel raar gedragen. Als hij zelf wakker wordt is het niet veel beter, om het nog erger te maken zijn het oude vrienden van één van haar oudere broers en is een van zijn vrienden de broer van haar beste vriend.

Kan Sam zich goed tegen hem en zijn vrienden beschermen, of komt ze geheimen te weten die haar hele leven op z'n kop zetten?


Alpha Finnley Wilson (25), Finn, is de Alpha van de grootste roedel van de VS en de machtigste van de wereld. Hij kan alles en iedereen aan en is gevreesd door vele. Hij is zijn broertje op jonge leeftijd verloren door een rogue aanval en nu is het niet zo slim om als rogue een stap in zijn roedel te zetten. Maar wat doet hij als hij zijn mate tegen komt, hij houd natuurlijk meteen van haar. Maar ze is geen weerwolf zoals hij, ze is een mens. Dit is nog nooit voorgekomen dat een weerwolf, laat staan een Alpha een mens als mate en dus Luna krijgt.

Hoe gaat Finn hiermee om? Kan hij zijn mate voor zich winnen?


Dit is mijn eerste boek op Wattpad.
Ik heb zelf geen ervaringen met het leger en het werk als dokter dus heb ik mijn info van internet af, sorry als het niet altijd klopt, maar vergeet niet. Dit is een weerwolf verhaal, niet alles wat je leest is waar ;D


Mijn zusje schrijft ook een boek op Wattpad en de personages kunnen in beide boeken voorkomen. Lees dus ook De Witte Lotus VS De Zwarte Schaduw van bookloverforlive2001. 

Alle namen zijn zelf bedacht en sommige plekken bestaan niet echt. Ik ben niet de eigenaar van de foto's, maar wel van het verhaal.

Hoogste plaats in Weerwolf;
#9. 09-03-17

No comments listed yet.