Același răsărit

Același răsărit

8K Reads 898 Votes 16 Part Story
Bianca Caval By xWildAngellx Updated 4 hours ago

.     Un suflet solitar și doi ochi de o nuanță mistuitoare ascundeau mii de mistere.  Un singur cuvânt de-al ei îți putea năuci rațiunea. Un singur zâmbet îți putea răvăși toate simțurile și o singură lacrimă îți putea transforma inima într-o ruină. O fire imposibil de dominat. Sufletul său era înconjurat de un înalt gard de apărare ce o proteja împotriva a orice o putea face să simtă.  
      Însă el reușise să înlăture mici fărămituri din apărătoare sa. Gândul că el descopera atât de mult din ea o îngrozea și era pregătită să îl îndepărteze chiar dacă avea să-și sfărmâme sufletul în această bătălie.
         Viața lui era dominată de sentimente anoste. Lumea sa se rezuma la vagi momente de fericire. Visa să picteze întregul Univers în beatitudine, dar nu cunoscuse niciodată sensul cuvintelor pe care le folosea în visele sale. 
        Dar o întâlnise pe ea, o enigmă, un personaj puternic în spatele căruia vedea o inimă rănită, o copilă frumoasă, sensibilă și foarte temătoare, dar care se ascundea cu atâta măiestrie în spatele unei ființe dominată de indiferență și siguranță. Ea crease noi definiții pentru fiecare cuvânt din visele sale. Ea devenise singura definiție pentru orice.  Iar el nu avea de gând să o lase să plece, pentru că ea era totul.
 
 
        "Will mă iubea, dar eu nu eram pregătită încă să-mi las sufletul în palma sa. 
 El nu știa că iubirea este ca un fir de ață care îți poate scăpa în orice moment din mână, pe care-l poți pierde sau pe care-l poți rupe, el nu știa ce presupune, iar eu nu știam să iubesc."
 
 
 Apare în dată de 1/07/2016

MariaPitigoi MariaPitigoi Jul 01, 2016
Superb! Am avut de asteptat ceva pana sa postezi primul capitol,dar a meritat. 
               Oficial,o ador pe Rachel si asta,dupa primul capitol. Esti talentata si se vede acest lucru. Abia astept sa citesc in continuare!❤
Sonia_Styles19 Sonia_Styles19 Jul 01, 2016
Multumesc mult de tot. Mi-ai facut ziua mai buna! 😍😍😍😍😍😘😘😘😘
Defhdu Defhdu Jul 02, 2016
Și grupul Official 1D-Romania îți mulțumește pentru ca i-ai ghidat spre povestea asta geniala
AlinnaAlizz AlinnaAlizz Jul 03, 2016
Nu ai pentru ce! x
               Abia astept sa postezi capitolul 3, ca sa fiu si eu "la zi"! Pana atunci, ma bucur enorm ca ai parte de cititori! xx
LexiiBha LexiiBha Jul 01, 2016
Imi place, chiar ma captivat. Abia astept sa citesc in continuare. :*
AlinnaAlizz AlinnaAlizz Jun 19, 2016
Iti jur ca azi m-am gandit la cartea asta! Nu mai stiam de unde stiu povestea si de ce mi-am amintit abia acum de ea!
               
               Chiar daca am citit deja primele doua capitole (parca doar doua mi-ai trimis), le mai citesc odata! Yay, ce entuziasmata sunt! :))