Același răsărit

Același răsărit

32.7K Reads 3.4K Votes 28 Part Story
Bianca Caval By xWildAngellx Updated Mar 02

.     Un suflet solitar și doi ochi de o nuanță mistuitoare ascundeau mii de mistere.  Un singur cuvânt de-al ei îți putea năuci rațiunea. Un singur zâmbet îți putea răvăși toate simțurile și o singură lacrimă îți putea transforma inima într-o ruină. O fire imposibil de dominat. Sufletul său era înconjurat de un înalt gard de apărare ce o proteja împotriva a orice o putea face să simtă.  
          Însă el reușise să înlăture mici fărămituri din apărătoare sa. Gândul că el descopera atât de mult din ea o îngrozea și era pregătită să îl îndepărteze chiar dacă avea să-și sfărmâme sufletul în această bătălie.
             Viața lui era dominată de sentimente anoste. Lumea sa se rezuma la vagi momente de fericire. Visa să picteze întregul Univers în beatitudine, dar nu cunoscuse niciodată sensul cuvintelor pe care le folosea în visele sale. 
            Dar o întâlnise pe ea, o enigmă, un personaj puternic în spatele căruia vedea o inimă rănită, o copilă frumoasă, sensibilă și foarte temătoare, dar care se ascundea cu atâta măiestrie în spatele unei ființe dominată de indiferență și siguranță. Ea crease noi definiții pentru fiecare cuvânt din visele sale. Ea devenise singura definiție pentru orice.  Iar el nu avea de gând să o lase să plece, pentru că ea era totul.
     
     
            "Will mă iubea, dar eu nu eram pregătită încă să-mi las sufletul în palma sa. 
     El nu știa că iubirea este ca un fir de ață care îți poate scăpa în orice moment din mână, pe care-l poți pierde sau pe care-l poți rupe, el nu știa ce presupune, iar eu nu știam să iubesc."
     
     
     Apare în dată de 1/07/2016

 • dragoste
 • emmastone
 • incredere
 • iubire
 • mistere
 • pasiune
- - Apr 18, 2017
Abia am inceput sa citesc, iar acest personaj e un motiv suficient pentru care sa continui cartea. :)
MesmerizeBlack MesmerizeBlack Mar 28, 2017
Imi place la nebunie descrierea cartii si aceasta descriere. Abia astept sa citesc mai mult.
XAevalX XAevalX Apr 18, 2017
Rachel si cu mine suntem gemene. Imi place sa gandesc diferit si sa ma comport diferit pentru a iesi din tipare. Mi-am gasit sora😍.
CynthiaOrszag CynthiaOrszag Jan 31, 2017
Imi place felul in care ai prezentat personajul! Mai putin intalnit..
Dark_Desire69 Dark_Desire69 Feb 09, 2017
Cartea ta m-a captivat de la primele cuvinte. Deja iti ador modul de a scrie.
AlinnaAlizz AlinnaAlizz Jun 19, 2016
Iti jur ca azi m-am gandit la cartea asta! Nu mai stiam de unde stiu povestea si de ce mi-am amintit abia acum de ea!
               
               Chiar daca am citit deja primele doua capitole (parca doar doua mi-ai trimis), le mai citesc odata! Yay, ce entuziasmata sunt! :))