NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Encik Suami Terlajak Macho.

Encik Suami Terlajak Macho.

386K Reads 15.9K Votes 44 Part Story
Sweegg By Miss-aeygo Updated Dec 12, 2016

Tengku Danish Edward, seorang lelaki yang handsome. Siapa tidak kenal jejaka paling macho sekali dan popular dengan sikap nya yang peramah menjadi CEO Karisma Holding. 

  Lelaki kacukan Rusia mempunyai kembar seiras, Tengku Danial Edward sangat berlainan perwatakan antara mereka. Walaupun Tengku Danish Edward menjadi kegilaan ramai perempuan tetapi tidak bermakna dia ni seorang yang buaya darat. Faham kan?

-Awak siapa? Kenapa awak tiba-tiba nak peluk saya?- Aina Umairah.

-Suka aku lah nak peluk siapa. Ada kau kisah?- Tengku Danish Edward.

Aina Umairah berdoa supaya dia tidak berjumpa dengan mamat yang separuh gila itu. Tiba-tiba peluk orang depan khalayak ramai, siapa tak marah wei!

Akan tetapi... takdir telah menemukan mereka semula di dalam majlis yang berada di kapal mewah. Apa yang terjadi masa tu? Baca! Author sarankan baca. Hehehe. Memaksa pula. Gurau je.



Highest rank: #3 in romance

12lack 12lack Nov 10, 2016
Breakfast belum dibuat ? Rmh dia tak ada org gaji ke ? Selalu org2 kaya nie ada org gaji
uyun030705 uyun030705 Nov 14, 2016
kembar dua² kepala senget mmg cemggitu gamaknya. hahha..layann
uyun030705 uyun030705 Nov 14, 2016
such a gedikss girl. makan pelempang kang kejap lagi kau Hani..hehe
InfiniteStory_8 InfiniteStory_8 Aug 26, 2016
Dia sendiri cakap "he is on the way ..." lepas tu tanya "where is him," ish ish ish 😂😂 dia on the way lah